2777
2789
عنوان

دیگه کاری به کار خواهرم ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 77 پست
من دقیقا گفتم نمیشه تاکسی بگیری بیای؟

خب پس بی ادبی کرده, من خواهر بزرگتر دارم, یادمه زمان ازدواجم هی زنگ میزد و دخالت میکرد اینا خانواده خوبی نیستن, اگر با اون بمونی داداشا پسره رو سالم نمیذارن, اخه شوهرم دوستم بود, خلاصه هی تهدید و تهدید.   سر اخر انچنان صبرم تموم شد که جیغی سرش کشیدم که تمام خیابون میخ شدن رو به من... یعنی تا این حد کفری شدم.اونموقع ۲۲ سالم بود. حالا اگر به صلاحم بود یا نه نمیدونم ولی خستم کرده بود با دخالتاش. الانم به یه روش دیگه دخالت میکنه. از وقتی فهمیده من تو اقدامم تیکع میندازه, پری شب گفت هرکی تو این دوره و زمونه و با این وضع اقتصادی بچه بیاره احمقه... همش منو با خودش مقایسه میکنه.. میگه من ۲۰ سال پیش بچه دار شدم شرایطم فرق داشته , وای شما نباید بیارین. خواهرم ۳۸ سالشه. خلاصه دست از سر من بر نمیداره تا دوباره یه جیغ سرش بکشم😁

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم استارتر یه چیزی دیده که اینجوری نگرانه..وگرنه یه دختر ۲۳ ساله بخواد بره خوته دوست قدیمیش ۱ شب ...

بحث این نیست.بحث اینه که خونه ای که پدر و برادر بالای سرش نیست باید دو دستی بچسبن به زندگی شون و خودشون رو حفظ،کنن.در دهن مردم رو نمیشه بست.تازه در بهترین شرایط.این خانم تازه میگن خواهرشون قبلا اشتباهاتی هم داشته.مادر یکم باید جذبه داشته باشه خب.وگرنه نمیتونه خانواده رو حفظ کنه تو این اوضاع که جامعه رو فساد گرفته.کدوم دوست صمیمی...بهترین دوست آدم خانواده فقط.هیچ دوستی اینقدر صمیمی نیست که آدم بره شب خونشون بخوابه...دلیلی نداره اصلا.

آفرین به شما که اینقدر خوبی.بخدا اشکم یهو ریخت وقتی جیغ زد وقط کرد

عزیزم بین خواهرا این چیزا پیش میاد به دل نگیر... 😊

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

خب پس بی ادبی کرده, من خواهر بزرگتر دارم, یادمه زمان ازدواجم هی زنگ میزد و دخالت میکرد اینا خانواده ...

اشتباه میکنی.تا کی میخوای لج کنی.خوب که دقت کنی میبینی فقط داری لج میکنی..اگر همون خواهرت یه سردرد ساده بگیره میبینی که نمیتونی بند بشی یه جا.

آفرین به شما که اینقدر خوبی.بخدا اشکم یهو ریخت وقتی جیغ زد وقط کرد

پسرعموم خواستگاری کرد گفت نه بگو گفتم چرا گفت نپرس فقط نه...یا من یا اون....گفتم آجی تو ...پسرعمومو رد کردم 

با یه پسری دوس شدم گفت خوشم نیومد گفتم باشه قطع رابطه کردم

الانم ک ازدواج کردم چیدمان خونمم ب سلیقه خواهرم و شوهرم و منه ازش در مورد هر چیزی نظر میپرسم اما دیگه اون اندازه ای دخالت نمیدم ک شوهرم دلخور شه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🌱‌‌‌

منافع | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز