2777
2789
عنوان

سقط جنین

439 بازدید | 58 پست

بچه ها خواهش میکنم کمکم کنین تاپیک قبلیم هیچکی هیچی نگفت امروز رفتم سونوگرافی 

گفتن تقریبا  3 سانت مونده از بقایا 

رفتم دکترم 

تو شهر غریبم هیچ دکتر درستیم نمیشناسم 

رفتم گفت کورتاژ اخه بچه اولمه میترسم و نمیشه اصلا 

با اصرار گفتم ن متیل بهم داده 

بنظرتون چیکار کنم زودی دفع شه ۲۰ سالمه خیلیم درد میکشم ۵ روزه از سقطم میگزره

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 

بچه ها راهنماییم کنید حالا اگ تاپیک خیانت بودااا  

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 

گلم منم پارسال سقط کردم دکترم یه قرصی داد بهم بقایا دفع شد با اون قرص . منو لایکم کن برات اسمشو بزارم

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دفع میشه گلم نگران نباش من‌۶ ماه بقایا داشتم بعد از ۶ ماه رفتم سونو دفع شده بود

چجوری دفع سد 

گلم منم پارسال سقط کردم دکترم یه قرصی داد بهم بقایا دفع شد با اون قرص . منو لایکم کن برات اسمشو بزار ...

بگو عزیزم 

کمکی نمیتونم بکنم فقط برات دعامیکنم بحق حضرت معصومه(س)ان شاءالله تا صب خود به خود دفع بشه ونیاز به دارو نداشته باشی

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
بگو عزیزم 

ببخش گلم پسر دوماهم رو پامه از دیشب نخوابیده دهنم صاف شده دارم تلاش میکنم بخابه بلند بشم بیدار میشه میزارم ب ات تا چند دقیقه دیگه

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام