2821
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 58 پست
عزیزم اسمش میتیل آرگونوین بود 

اره دکتر بهم داده پس خوبه

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازه عزیزم کلی دارو بهم داده ک قاطیه و اصلا اسماشو نمیدونم من مادرم ندارم کلا باهمه غریبه هستم تو شهز ...

دورت بگردم غصه این چیزارو نخور.مهم اینه ک خدارو داری.

خودش کمکت میکنه.تا میتونی تو این لحظات دعاکن واسه بی اولادا.اگرم یادت بود دعا کن خدا به من دوقلو صالح و سالم بده

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
بچه ها راهنماییم کنید حالا اگ تاپیک خیانت بودااا    

عزیزم زعفران دم کرده بخور هرروز و طناب بزن یا بدو.من خودم این کارو کردم نتیجه داد به جاریمم گفتم اونم نتیجه گرفت.

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
اره دکتر بهم داده پس خوبه

اصلا نگرانش نباش

من میگم ۶‌ماه بقایا داشتم

هیچی نشد

دکترا الکی شلوغش میکنن

البته‌ بگم که مال من ماه به ماه کمتر میشدا.

هر ماه بعد از پریودم میرفتم سونو و کمتر شده بود

نترس بابا  فقط تن ب کورتاز نده ....من ۱۱هفتم بود سقط شد بدون قرص بعد ۱۲سانت بقایا جفت موند دکتر قرص داد بعداز دوهفته افتاد....طناب زدن عالیه زود دفع میشه

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
بیشترغصه😂😂😂😂 شب لکه دیدم صب رفتم بیمارستان گفتن رشدش متوقف شده باید کورتاژ بشی.رضایت دادم رفتم ...

😭😭😭😭😭😭😭😭بمیرم الهی

😭😭😭😭😭😭😭😭بمیرم الهی

خدانکنه گلم.دعا کن خداجاش دوتا بهم بده.

میگن حکمت خدابوده اما دل من نمیفهمه این حرفارو.

تازه یکماهه ک از شوک و افسردگی اومدم بیرون

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
دقیقا این قرص هر ۸ ساعت باید یدونه بخوری بقایا راس یه هفته دفع میشه رحمت هم جمع میشه خونریزیتم بند م ...

باش گلم مرسی

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 
بیشترغصه😂😂😂😂 شب لکه دیدم صب رفتم بیمارستان گفتن رشدش متوقف شده باید کورتاژ بشی.رضایت دادم رفتم ...

عزیزم انشالله 

دورت بگردم غصه این چیزارو نخور.مهم اینه ک خدارو داری. خودش کمکت میکنه.تا میتونی تو این لحظات دعاکن ...

قربونت گلم مرسی چشم ایشالله 

عزیزم زعفران دم کرده بخور هرروز و طناب بزن یا بدو.من خودم این کارو کردم نتیجه داد به جاریمم گفتم اون ...

چشم عزیزم مرسی گلم  بعد چند وقت ما نتیجه گرفتین چند سانت باقی داشتین

نترس بابا  فقط تن ب کورتاز نده ....من ۱۱هفتم بود سقط شد بدون قرص بعد ۱۲سانت بقایا جفت موند دکتر ...

چشم مرسی طناب میزنم حتما 

خدانکنه گلم.دعا کن خداجاش دوتا بهم بده. میگن حکمت خدابوده اما دل من نمیفهمه این حرفارو. تازه یکماه ...

الهییی امین...منم ۲۶ اردیبهشت سقط شد بچم..خیلی غمشو میخورم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792