2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 58 پست
واااااااای جدی؟ ۱۹ هفته؟ این سنی نشنیده بودم گلم بقایا نداشت؟

نمیدونم چون انومالی رفته بود مشکل داست جنینش خود پزشک قانونی بهش نامه داد بره سقط کنه که رفت بیمارستان یه روزم کمتر با قرص سقط کرد تموم شد رفت 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واااااااای جدی؟ ۱۹ هفته؟ این سنی نشنیده بودم گلم بقایا نداشت؟

من چهارماه ونیمم بود خودم طبیعی سقط کردم، بدون قرص 

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
عزیزم اسمش میتیل آرگونوین بود 

دقیقا این قرص هر ۸ ساعت باید یدونه بخوری بقایا راس یه هفته دفع میشه رحمت هم جمع میشه خونریزیتم بند میاد 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
این همون‌متیل هست که به استارتر داده دکتر

با همون دفع میشه دیگه 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
من چهارماه ونیمم بود خودم طبیعی سقط کردم، بدون قرص 

من ۵ هفته ام بود

ناخواسته باردار شدم و ناخواسته هم سقط شد

رفتیم بیرون با دوستای همسرم

یه آش اطراف ما میپزن به اسم آش کارده

کارده یه سبزی هست خیلی بُرَنده هست

من که نمیدونستم بده

دلم کشید

خوردم

شب افتادم رو لکه بینی

رفتم دکتر بهم دارو ضد سقط داد

مصرف نکردم اصلا

خودش عین پریودی اومد و رفت

کمکی نمیتونم بکنم فقط برات دعامیکنم بحق حضرت معصومه(س)ان شاءالله تا صب خود به خود دفع بشه ونیاز به د ...

AMIN

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 
ببخش گلم پسر دوماهم رو پامه از دیشب نخوابیده دهنم صاف شده دارم تلاش میکنم بخابه بلند بشم بیدار میشه ...

باشه عزیزم مرسی عزیزم خدانگهش دازه سالم و تندرست

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 
مطمینی؟؟؟ ۴ هفته کورتاژ نمیخاد ک با قرص حل میشه چتد وقته از پریودت گذشته؟

منم برا همین نمیخام کورتاژ کنم موندم چرا اینجوری گفتن 

چی خوردی گلم؟ با دارو عطاری؟ یا قرص؟

بیشترغصه😂😂😂😂

شب لکه دیدم صب رفتم بیمارستان گفتن رشدش متوقف شده باید کورتاژ بشی.رضایت دادم رفتم خونه،عصررفتم سونوبیرون و دکترخودم گفت کورتاژ،گفتم نمیشه خودم سقط کنم.کلی ذوق کرد و تشویقم کرد.گفت چون بارداری اولِ کورتاژ دیواره رحم رو نازک میکنه بعدا ب مشکل میخوری.

گفت تا ی هفته صبر میکنیم اگه نشد بعد کورتاژ.رفتم خونه زعفران غلیظ دم کردم.گل گاوزبان غلیظ دم کردم. دوقاشق دارچین ریختم تو آب سرد. و ی کمپوت آناناس خوردم بعدهم شروع کردم با روغن ماساژ دادن.ساعت11دردا کم کم شروع شدساعت 1شدید شد و ساعت 4 بچه صحیح و سالم اومد.دوروز بعدم غسلش دادم کفنش کردم باباش دفنش کرد.4ماه هم عزادارشم.

دعا کنید خدا بهم دوقلو صالح وسالم بده

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
چرا جواب نمیدی استارتر عطاری رفتی؟

ازه عزیزم کلی دارو بهم داده ک قاطیه و اصلا اسماشو نمیدونم من مادرم ندارم کلا باهمه غریبه هستم تو شهز غریبم هستم بخاطر سقطمم همسرم گفته به خانوادش نگم