2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 58 پست
الهییی امین...منم ۲۶ اردیبهشت سقط شد بچم..خیلی غمشو میخورم

ان شاء الله خدابه زودی دامنتو سبزکنه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
چشم مرسی طناب میزنم حتما 

سلام گلم.سفط شد بقایا؟

نگرانتم، راحت شدی خبربده بهم.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام گلم.سفط شد بقایا؟ نگرانتم، راحت شدی خبربده بهم.

نه عزیزم همینحور دارم درد میکشم و تب دارم شدید 

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 
نه عزیزم همینحور دارم درد میکشم و تب دارم شدید 

اگه تب داری برو بیمارستان گلم اماکورتاژ نکن.

دلت خالی نشه اما نکنه تبت بخاطر عفونت باشه.

نذرصلوات میکنم زودتر دفع بشه.بیخبرم نذار.

اصلا هم نترس.توسل کن ب حضرت معصومه(س)

اگه تب داری برو بیمارستان گلم اماکورتاژ نکن. دلت خالی نشه اما نکنه تبت بخاطر عفونت باشه. نذرصلوات ...

مرسی عزیزم قربونت 

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 
مرسی عزیزم قربونت 

سلام.بهتر شدی ان شاءالله؟؟؟؟

سلام.بهتر شدی ان شاءالله؟؟؟؟

عزیزم دیشب رفتم دکتر تا ۴ بیمارستان بودم یه سرم و چنتا امپول بهم زدن انتی بیوتیک بود و مسکن درد خوب شدم خداراشکر اما خب خونریزیم دوس دارم همش زودی بیاد و تموم شم 

مرسی که بفکرمی عزیزم خدا خیرت بده بابت دعاییک کردی گلم 

عزیزم دیشب رفتم دکتر تا ۴ بیمارستان بودم یه سرم و چنتا امپول بهم زدن انتی بیوتیک بود و مسکن درد خوب ...

ان شاءالله ک زودی خوب شی.عجله نکن واسه دفع بقایا اما مواظب خودت باش

چشم عزیزم مرسی گلم  بعد چند وقت ما نتیجه گرفتین چند سانت باقی داشتین

من که دارو نخوردم و از همون اول زعفران خوردم هیچیش نموند.جاریم اولش رفت بیمارستان و بهش دارو دادن بعد که سونو داد گفتن بقایا مونده باید کورتاژ کنی منم بهش گفتم این کارو نکن و زعفران بخور بعد از یکی دو روز کاملا دفع شد.

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
فعالیت داشته باش زعفرون و متیل بخور دارو گیاهی ام استفاده کن .نگران نباش عزیزم دفع میشه

بعد چند روز شما خونریزیت قعط شد گلم مرسی از راهنماییت

خواهش میکنم من هی قط میشد دوباره شروع میشد تا 2ماه و نیم ک بعد دفع شد دیگ

اها خب من نمیخام انقد طول بکسه میخام همش زودی بیاد تموم شه واسه همین نگرانم