2777
2789
عنوان

کمک لطفا

181 بازدید | 12 پست

سلام کسی میدونه برای دریافت کارت آزمون نهایی باید چیکار کنم و از کجا بگیرمش. تو مای سنجش گزینه دریافت کارت نهایی نیست.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ببین برو توی ما سنجس

بعد سراسر و دانشجو معلم رو انتخاب کن

بعد ثبت نام در آزمون

بعد ورود ب سایت آموزش و پرورش

بعدش مشاهده و ترمیم سوابق تحصیلی رو بزن

نوشته دریافت کارت اونو بزنی میاره

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین برو توی ما سنجس بعد سراسر و دانشجو معلم رو انتخاب کن بعد ثبت نام در آزمونبعد ورود ب سایت آموزش ...

ممنون عزیزم. خدا هر چی که دوست داری ان شاالله بهترینش رو بهت بده. هر کاری کردم نمیتونستم کارت بگیرم. ممنونم ازتون🙏🤎

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ممنون عزیزم. خدا هر چی که دوست داری ان شاالله بهترینش رو بهت بده. هر کاری کردم نمیتونستم کارت بگیرم. ...

قربونت 🩷

تونستی بگیری کارتت رو؟

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

قربونت 🩷 تونستی بگیری کارتت رو؟

اره عزیزم. با راهنماییت خیلی راحت تونستم کارتمو. بگیرم

اره عزیزم. با راهنماییت خیلی راحت تونستم کارتمو. بگیرم

خداروشکر 🩷

سلام عزیزم

ببخشید دیدم یک جا توی تاپیک گفته بودید به واسطه شغلتون از حقوق کارمندان شهرداری اطلاع دارید

شما میدونید حقوق کارمند رسمی معاونت امور مالی و اقتصادی شهرداری حقوقیش چنده ؟شهری مثل شیراز کارمند باشه و فرزند شهید باشه اطلاع دارید؟

فرزند ایران

میشه درمورد لاله مرزبان بگی چیشد چرا همه بدشون اومده ازشاون جشنواره ونیز بود برای بازیگری

چون با یه بغض مصنوعی و تابلو اومد گفت زنهای سرزمینم در رنج هستن و تبعیض و ازین حرفها. اما از زنهایی که تو جنگ شهید شدند از بچه هایی که تو جنگ شهید شدند و بجه های میناب چیزی نگفت از سختی زندگی تو ایران گفت اما از جنگی که ظالمانه بهمون تحمیل شد و اینهنه جوون پرپر شدن چیزی نگفت