2777
2789
عنوان

خیانت

964 بازدید | 64 پست

سلام. به هم فکریتون نیاز دارم.

همسرم از آذر 97 تا بهمن 97 با همکار خانمش از طریق واتساپ و تلفن در ارتباط بوده.

وقتی فهمیدم ارتباطشو قطع کرده یعنی اینطور میگه.

ولی من نمیتونم بعد از ماها که ازش گذشته باش کنار بیام؟؟؟؟؟؟

در ضمن یا دختر دو ساله هم دارم. 

چکار کنم؟؟؟؟؟؟

با همکارش ارتباطشو تو وات قطع کرده. سر کار چی ؟

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چه نوع ارتباطی؟

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
خیانت رو ریشه یابی کنید شاید شما براش کم گذاشتین مرحله دوم اگ فک میکنید دوباره تکرار نمیکنه اونو بب ...

ینی الان همه میریزن سرت با این حرف زدنت آخه چرا اگر زنی کم بزاره باید خیانت ببینه؟؟؟؟؟کم ازاین جمله کلیشه ای استفاده کنید اه

(کاربری جدیدمه)خدایا دستمو بگیرفقط تومیتونی♡
کلا اتاقشون یکی هستش. شاید چند متر با هم فاصله داره میزاشون

چه بد 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
ینی الان همه میریزن سرت با این حرف زدنت آخه چرا اگر زنی کم بزاره باید خیانت ببینه؟؟؟؟؟کم ازاین جمله ...

واقعا هم حرف درستی نیس مگه همون مرد کامل بوده وهیچ عیب ونقصی تورفتار وشخصیتش نداشته

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ینی الان همه میریزن سرت با این حرف زدنت آخه چرا اگر زنی کم بزاره باید خیانت ببینه؟؟؟؟؟کم ازاین جمله ...

واقعا حرف قشنگی زدی.کسی که اهل خیانت باشه نگاه نمیکنه که طرفش کم گذاشته براش یا نه