2777
2789
عنوان

پسره خسیس

419 بازدید | 47 پست

یکی از اشنایان یه پسره ای معرفی کرده یبار با مادرش اومده خونمون جهت اشنایی و بعد خاستگاری رسمی حالا ۱ دو هفته س داریم اشنا میشیم میریم بیرون پریشب منو شام دعوت کرد بیرون منم قبول کردم رفتیم کافه نشستیم بعدش گفتم من پاستای گوشت میخورم قیمتش تقریبا کمتر ۵۰۰ تومن بود ... و یدونه سفارش داد بعدشم نشست باهام نصفشو خورد ... من معذب و ناراحت شدم بنظرتون حق دارم؟ ردش کنم؟ حس کردم بی احترامیه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کارش خیلی مزخرف بوده😐😐😐😐

حتی اگه یک سوم غذارو میخاستی بخوری نباید اینجوری میکرد اونم تو جلسه های اول

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

همون موقع واکنش نشون میدادی میگفتی واسه خودت سفارش بده یا کلا عقب میکشیدی ظرف غذا رومیذاشتی جلوخودش.

یا خسیسه که احتمال خیلی زیاد هست

یا اینکه فکر کرده کم خورین دوتاتون گفته یکی بسه واسمون! که در این صورت قبلش حتما باید بهتون میگفت و شما موافقت میکردین قبلش

••••*••••

همون موقع واکنش نشون میدادی میگفتی واسه خودت سفارش بده یا کلا عقب میکشیدی ظرف غذا رومیذاشتی جلوخودش. ...

من ناراحت شدم ولی ب روی خورم نیوردم نمیدونم چجوری بهمش بزنم بره