2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 64 پست
چند وقت میگذره از اون موضوع؟

فکر کنم محرم وصفر بود...یکیش که دقیقا شب عاشورا بود ای خدا دختره یجوری حرف میزد انگار من افتادم وسط زندگی اونا.بعدیشم ک فهمیدم با دوس دختر قبلیش از 10سال پیش یعنی اوایل ازدواجمون درارتباط بود چققققدرم زشت بود خدااااا لعنتش کته  زنیکه رو

(کاربری جدیدمه)خدایا دستمو بگیرفقط تومیتونی♡

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نههه اصلا نمیشه که نمیشه برامن که نشد!روزی نیست که یادش نیفتم.اکثرن به روی خودم نمیارم اصلا ولی من م ...

دقیقا منم همین طورم 

چند جلسه مشاوره هم رفتم. ولی نمیتونم. وقتی فکرش میفته تو سرم از همه چی بدم میاد

انشاالله خدا به دلت آرامش بده و بتونی اون روزا رو فراموش کنی گلم

هیییی.من به جرات میگم عاشقانا با همسرم ازدواج کردم ولی دیگه دوسش ندارم.....یه وابستگی مونده از اون دوس داشتن...

اگه به مردا حق ميدين كه بخاطر كوتاهي همسرشون خيانت كنن پس به زنها هم متقابلا اين حق بديد، تو همين ني ...

دقیقا

کی میخوان ازاین جملات کلیشه ای دست بردارن که مردا تنوع طلبن پس زن چیه؟بدبخت اومده فقط واسه بشوروبساب

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
دقیقا منم همین طورم  چند جلسه مشاوره هم رفتم. ولی نمیتونم. وقتی فکرش میفته تو سرم از همه چی بد ...

ببین هررررچقدر باخودم کلنجار میرم ممکنه به خودم به سختی بقبولونم که عراموش کردم...بخشیدم..اما مثل خوره می مونه بقول دوستمون وسط خنده وسط معاشقه..هرحایی آدم یه لحظه یادش میاد...شاید بروی خودم نیارم ولی گذشته از همه ی روزمرگی ها...یجایی،گوشه ذهن..گوشه قلب میسوووووزونه ها...

دارم دیونه میشم

راهی نیس باید خودتو بزنی بیخیالی .. من دیگه با جون و دل براش هیییییییچ کاری نمیکنم یا ازروی وظیفه یا برای اینکه ازسرم باز کنم.تودلم میگم اینجوری انتقام میگیرم ازش

دارم دیونه میشم

ببین من به جایی رسیدم،انقدراین قضیه برخلاف تصورشوهرم برام پررنگ شده که حتی وقتی مثلا یه چیزی میخرم بعد پشیمون میشم میگم الکی این همه پول دادم....بعدش با یه جمله خودمو آروم میکنم و اون اینه:حقشه چطور شوهرم این کارو بامن کرد...وظیفه شه کارکنه پول بده ضررم زدم فدای سرم بیشتر کار کنه