2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قیمت کلیش ۶۴ تومنه حدودا سی تومن میتونم بدم

زیاد نیس پس من فکر کردم حداقل یکی دو تومن میخای بخری

بخر بره فقد لانگ میخای نگر داری یا کوتاه مدت میخای سود کنی بفروشی؟

طولانی مدت

مادر هامون رو یادته ماهی میرفتن چند گرم طلا میخریدن ما گفتیم ب چ درد میخوره حتی شده قسطی میخریدن

شمام ب دید بلندمدت میبینی بخر

حتی شده ماهی یک گرم بخری بعد ده سال می بینی یه کمک هزینه ای داری ک یکم روش پول میزاری یه خونه میخری یا ماشین بهتر میخری

خلاصه طلا هیچوقت باخت نداده طی این همه سال

خود منم از اردیبهشت یه میلیارد وام گرفتم طلا گرفتم ت رنج قیمتی نوزده تومن درسته هنوز ت ضررم ولی ب دید اخر سال نگا میکنم این پله از خریدم رو ک بی شک بالای سی تومنه

اون دورانم بدیایی که داشت کنارش خوبیای زیادی هم داشت برای همون خوبیا دلشون تنگ شده

مثلا هوا پاک بود .. دیدی وقتی بارون میباره هوا خوبه ادم خودبخود روحیه ش خوب میشه؟اونا همیشه داشتنش

غذاها همه ارگانیک بود الان مثلا تو یه گلابی شاید بشه دونه ای 30 تومن ولی اگه ارگانیک بخوای دونه ای 100یا بیشترمیشه ولی ارگانیک وقتی میخوری حالت بهتره

اونوقتا خونه ها همه ویلایی بود و اپارتمان به ندرت بود خونه ویلایی ارامشش وهویتش خیلی بیشتر از اپارتمانه

اونوقتا ارتباطات زیاد بود مهمونی ها و کوچه به کوچه پر ازبچه و ..زنا مردا همه با هم ارتباط رو در رو داشتن و از حال هم باخبر .. یه عروسی میگرفتن کل محل دعوت بودن ..

دیگه بنظر تو برای خوشبختترین بودن چی کم بوده ؟ فقط بعضیایی که بدشانس بودن شوهر بد و .. اونم با صدتا همسایه درددل میکردن و با یه جشن عروسی 3 4 روزه غماشون یادشون میرفت

الان مردم کم طاقت شدن و تحمل رفتار بدو ندارن چون هیچچ دلخوشی دیگه ای ندارن

یادم رفت بگم که باغ و طبیعت خیلی زیاد بود الان همرو کوبیدن تبدیل به ساختمان کردن..