2777
2789
عنوان

جن و ارواح

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 108 پست
من یه سری خواب بودم یهو بیدار شدم پهلو به پهلو شدم ...واقعا بیدار شدم. بعد یهو حس کردم یه نفر اومد ک ...

وای موی تنم سیخ شد 😨😨

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرگینه و خون اشامو نمیدونم ولی رامبی ها ساخته ذهن صهیونیسته  اونها زامبی ها رو نماد مسلمانها م ...

اخه مگه میشه ادم به گرگ تبدیل بشه دروغع بنظرم 

خونااشاخونااشامو چی اونا خون میخورن بعد خون همه بشون میخورهه در حالی که من خوندم شخص گروه خونی مثلاBنمیتونه ازAخون بگیره همشدروغه

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  
وای موی تنم سیخ شد 😨😨

ببین من تو اون چند ثانیه چی کشیدم با اون لحن چندشش .... اول فک کردم دزد اومده .... بعد یادم افتادم مامانم همیشه درو قفل میکنه 

باردار نیستم ..... حاجت دارم ....میرسم بهش 
اخه مگه میشه ادم به گرگ تبدیل بشه دروغع بنظرم  خونااشاخونااشامو چی اونا خون میخورن بعد خون همه ...

متاسفانه فرقه های شیطان پرستی بوجود اومده که  خون خواری میکنن خونی که وارد رگ بشه باید یکی باشه این وارد معده میشه 

گرگینه  رو نمیدونم ولی به احتمال خرافاطه البته هستن از گرگ بدتر هایی که دارن تو یمن و سوریه و غزه شیعه میدرنا

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
یشبم به اصطلاح بختک افتاد روم خیلی واضح زود روم نشسته بود نمیتونسم تکون بخورم نمیتوپسم داد بزنم فک ک ...

جدی؟؟؟؟؟

تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم

دنیا ارزششو نداره خودتو اذیت کنی...مردمو اذیت کن یه حالی میده😹👌

من تو بارداریم یه دختر کوچیک ( قد کوتاه ) با صورت پیر میدیم کنار  یخچالم ( بین یخچال و لباسشوییی جای خالی بود) نشته بود زانوشو بغل کرده بود 

چنددبار برا یه لحضه دیدم مثلا میدیدم یهو جیغ میزدم چشمامو میبستم دیگه باز میکردم نبود 

یا جیغ میزدم شوهرمو صدا میزدم میومد نبود برا یه لحضه انگار آب جوش روم میرختن اینقدر میترسیدم فقط میلرزیدم و دهنم قفل میشد 

همه میگفتن آله

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)
یشبم به اصطلاح بختک افتاد روم خیلی واضح زود روم نشسته بود نمیتونسم تکون بخورم نمیتوپسم داد بزنم فک ک ...

وا دماغشو چجوری بگیریم

هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش  
من تو بارداریم یه دختر کوچیک ( قد کوتاه ) با صورت پیر میدیم کنار  یخچالم ( بین یخچال و لباسشویی ...

آله چیه

هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش  
من تو بارداریم یه دختر کوچیک ( قد کوتاه ) با صورت پیر میدیم کنار  یخچالم ( بین یخچال و لباسشویی ...

نه بابا آل چیه من که اعتقاد ندارم بنظر من تو دوران بارداری بخاطر مشکلات هورمونی ادم باعث توهم میشه 

دنیا ارزششو نداره خودتو اذیت کنی...مردمو اذیت کن یه حالی میده😹👌
بچه هاااا بختک تاحالا روتون نشستع قضیه چیه میگن دماغشو بگیر مگه میشع

نمیدونم والا 

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)