2777
2789
عنوان

جن و ارواح

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 108 پست
خدانکنه فدات❤❤😍😍😍 خلاصه حلال کن زود قصاوت کردم درموردت اخه متاسفانه یعده میان ی عنوان میزنن و ایه ...

بیخیال خانومی 

حالا بیا گپ بزن باهامون

هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش  
الان اومدم شهر ایوان شنیدم کلی جنو ارواح داره چون اطراف شهره همش کوهه  اونم کوهایی که منبع گ ...

مطمین باش کاری ب کارتون ندارن اوناهم دنیای خودشون دارن و با ادما کاری ندارن 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مجرد که بودم اتاقم جدا از خونمون بود اوایل همیشه بابام اونجارو مستاجر میداد بعد من که بزرگتر شدم شد اتاق من خیلی بزرگ بود پنجرش روبه بیرون بود همیشه موقع خاب بچه ها از کنار پنچره اش رد میشدن از دوسه ساله تا ده ساله اکثرن هم پسر بودن

BabyFetus Ticker
باور نکن عزیزم اگه گنجی در کار بود انسان تا حالا صد بار رفته بود وپیداش کرده بود

رفتن دنبال این چیزا خیلیا بخاطرش مردن

از پیره این شهر کوچیک شنیدم

مجرد که بودم اتاقم جدا از خونمون بود اوایل همیشه بابام اونجارو مستاجر میداد بعد من که بزرگتر شدم شد ...

خب ؟؟؟؟

رفتن دنبال این چیزا خیلیا بخاطرش مردن از پیره این شهر کوچیک شنیدم

اصولا قدیم خیلی خیلی قدیم برای گنجها نگهبان میزاشتن تا گنج به ایندگان خودشون برسه و اصولا اونا طلسم هستن جن نیستن 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
زامبی چی 

گرگینه و خون اشامو نمیدونم ولی رامبی ها ساخته ذهن صهیونیسته 

اونها زامبی ها رو نماد مسلمانها میدونن ادم هایی خونخوار ادم کش  وحشت ناک  و....

من یه سری خواب بودم یهو بیدار شدم پهلو به پهلو شدم ...واقعا بیدار شدم. بعد یهو حس کردم یه نفر اومد کنارم دراز کشید و با یه تن صدای چندشی گفت ه به به چه خانوم خوشگلی باورتون نمیشه من پایین رفتن بالشو حس اینکه کنارت یکی دراز کشیده رو حس کردم 

باردار نیستم ..... حاجت دارم ....میرسم بهش 

یشبم به اصطلاح بختک افتاد روم خیلی واضح زود روم نشسته بود نمیتونسم تکون بخورم نمیتوپسم داد بزنم فک کردم عزراعیله اسهدمو خوندم یعنی انقد هوشیار بودم که درک داشتم بعد دیدم نرفت یهویادم افتادم شاید بختکهشنیده بودم دماغشو بگیری ارزو کنی ارزوت براورده میشه دماغشو گرفتم متوجه شدم روحه چونانگشتام از بین دماغش رد میشد ارزو کردم به شوهرم برسم

BabyFetus Ticker