2777
2789
عنوان

جن و ارواح

1917 بازدید | 108 پست

خانوما بیاین اینجا هرچی داستان درمورد جنو ارواح میدونین تعریف کنین یکم هیجان واسمون خوبه   

هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
جن واقعا وجود داره؟ 

مگه میشه وجود نداشته باشه 

اونام مث ما دنیایی دارن مسلمون دارن نامسلمون دارن

آخ جان هیجان کاش زودتر بچه و همسرم بخوابن هعی گیر میده فقط از قسمت بارداری سایت استفاده کن منم نام ...

شیطون 😂

من امتحان دارم باید تا صبح بیدار باشم حالا میام اینارومیخونم یه چشم پیش جزوست یه چسم به درو دیوار که ببینم جن وروح رد میش بانه😑

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

تایپیک قبلتون اومدم برای عنوان دروعتون گزارش بزنم ترکید الان اومدم دینم و ادا کردم 😎

عقده ایم خودتونید 😝😝

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
تایپیک قبلتون اومدم برای عنوان دروعتون گزارش بزنم ترکید الان اومدم دینم و ادا کردم 😎 عقده ایم خودت ...

چی چی

چیشد نفهمیدم

باز بگو 😐😐😐😐

من امتحان دارم باید تا صبح بیدار باشم حالا میام اینارومیخونم یه چشم پیش جزوست یه چسم به درو دیوار که ...

برو درستو بخون 😐😂

ی بار خواب دیدم دارم میچرخمو میگردم که این جنای بد بد پیداشون شد اخ منو تا تونستن دنبال میکردن من بدو اونا بدو ول کنم نبودن تا اینکه چند تا از جنای خوب خوب اومدن فراریشون دادن پ رفتیم با هم پی بازی با جناداشتم بازی میکردم خخخ

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم