2777
2789
عنوان

همکار دیوونه

115 بازدید | 15 پست

بچه ها همکارم یه دختره امروز از شهرشون سوغاتی آورده بود ما باهم تو یه اتاقیمم دوتایی بعد برد داد به اتاقهایی که آقا هستن فک کن از پیش من تو یه نایلون مشکی برد..واقعا مسخره نیست؟ مونده یکی از اتاقهای رو به رومونم که خانمم بره بعد ببره براشون. به نظرتون منم بیام به همچین کاری کنم؟ خیلی باهام رقابت میکنه و زیرآب زنی ولی در ظاهر بد نیستیم. واکنش یکی از خانما اینطور بود که به نظر بهشون سوغاتی نداده البته مطمئن نیستم ولی تا من بودم فقط برا آقایون تو یه نایلون مشکی برد. به نظرتون بی شعوری نیست؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متوجه نمیشم مشکل چیه

فک کن با یکی تو یه اتاق باشی برا بقیه سوغاتی ببری به اون ندی بقیه هم تا من دیدم فقط آقایون برد. خب آدم وقتی برا همکاران سوغاتی میاره اول هم اتاقش در اولویته نه؟

باید نشون بدی برات مهم نیست

اگه تو هم همینکار کنی یعنی کار اون ناراحتت کرده

پس به کتفت باشه

همینطور که یکسری مردا برای خانمها اینطورن

برعکسشم هست دیگه

کلا همه جور ادمی هست

مثلا سه تا خانم همکار همسرم با هم تو یه اتاق هستن

انقدر خوشم میاد برنامه هاشون با هم هست

حتی به سایر همکارهای خانم هم کار ندارن🤣🤣🤣

مثلا یه کیک کوچیک برای تولد یکیشون میگیرن سه تایی میخورن نه به مردا نه خانمها نمیدن

و خیلی چیزای دیگه

جالبه 🤭 خوشم میاد با هم خوبن

دلم میخواد بیشعوریشو به چشمش بیارم دوباره میگم ولش کن لج میکنه.. هرچند این کلا ذاتش بدجنسه و نونش تو ...

منم همین میگم

به روش بیاری بدتر میکنه فکر میکنه برات مهمه پس بیشتر کاری که ناراحتت میکنه تکرار میکنه

اصلا توحهی نگن

حرفی نزن

انگار نه انگار

باید نشون بدی برات مهم نیست اگه تو هم همینکار کنی یعنی کار اون ناراحتت کرده پس به کتفت باشه همینطور ...

خیلی خوبه همکار خوب واقعا حالتو خوب میکنه همکار بد و بدجنس خیلی بیشتر از خود کار آدمو خسته میکنه من حتی تلفنت کاریمم مجبورم ببرم بیرون اتاق هر وقت پا میشه یه جوری کاراسو میکنه از کنار میرم رد میشه و زیر چشمی بارها دیدم برگه های رو میزمو دید میزنع..و زیبایی کارای دیگ کلا دنبال حذف برا حاشیه و دردسره.

باید نشون بدی برات مهم نیست اگه تو هم همینکار کنی یعنی کار اون ناراحتت کرده پس به کتفت باشه همینطور ...

حالا یه مورد دیگه هم بگم

مثلا یه همکار مرد هست تو اتاقش همکار اقا هست

اما چایی فقط برای خودش میریزه میبره اتاق یه خانمه میذاره ساعت هااااا میشینه باهاش حرف میزنه

ارباب رجوع میاد این اقا اونجاست

حرف و رفتار بدی ندارن ها حرفای بیهوده و روزمره

برای همین میگم همه جور ادمی با هزاران نیت هست

یکی برای خودشیرینی

یکی بی منظور

یکی خدای نکرده هول بودن

و ....

خیلی خوبه همکار خوب واقعا حالتو خوب میکنه همکار بد و بدجنس خیلی بیشتر از خود کار آدمو خسته میکنه من ...

من دوبار کارم بع خاطر همکار استعفا دادم

یکیشون فقط هی میخواست دستور بده و مدیربازی در بیاره

منم خوش نمی اومد ولی ادم بدی نبود

ولی وااااای یکیش به حدی بدجنس بود

مارمولک به تمام واقعی

زیراب دوست خودش زد دوستش گذاشت رفت

کسی که خودش اورده بودتش!!

من انقدر اذیت کرد مخصوصا از وقتی دستش برام رو شد و باهاش قطع ارتباط کردم

برای همین استعفا دادم روحیه ام ادم سمی رو تحمل نمیکنه

حالا یه مورد دیگه هم بگم مثلا یه همکار مرد هست تو اتاقش همکار اقا هست اما چایی فقط برای خودش میریزه ...

آخه برا من مهم نیست که چه نیتی داره خود دختره همش دنبال اینه بگه این همکار با اون همکار رابطه داره بارها میخواسته زیرزبون منو بکشه ببینه محل کار یا بیرون رابطه ای دارم یا نه یکی نیست بگه به تو چه. یکی از آقایون همونیه که شب و روز پشتش پیش من بد میگه حرفایی خیلی بدی میزنع که هیزه و دایرکت خیلیا رفته و اینا..هر کسی این کارو کنه آبرو براش نمیذاره این آدمو حرصی میکنه وگرنه به من چه با هرچی میخواد نزدیک بشه.

من دوبار کارم بع خاطر همکار استعفا دادم یکیشون فقط هی میخواست دستور بده و مدیربازی در بیاره منم خوش ...

والا فعلا مجبورم سه سال دیگ این شرایط و تحمل کنم کاش بشه بتونم اتاقمو عوض کنم این میاد زندگی خصوصی بقیه ک براش تعریف کردند پیش من میگم بعد بد همه رو میگه تو روی همه خوبه ولی حتی یکبار ندیدم پشت یک نفر خوب بگه از طرفی با هرکس ارتباط میگیرم بعد این باهاش ارتباط میگیره رفتارش با من سرد میشه حس میکنم دو به هم زنی هم میکنه.خودشم تو تعریفش رو داد با ذوق البته که زیرآب یکیو زده.