نومو خوام .از بس درمورد رحم زن خوندم دیگه حالم از خودمم بهم میخوره😂😂
وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸ هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منهو بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
مگه میشه وجود نداشته باشه اونام مث ما دنیایی دارن مسلمون دارن نامسلمون دارن
آخه ميگن حالا به این نتیجه رسیدن با علم که همه اينا قدرت ذهن انسان بوده که تخیلاتش رو میدیده یا میشنیده و روح هم يه جوريه که وجود نداره نفس ما که هویت ماست به دنیای بعدی میره
آخه ميگن حالا به این نتیجه رسیدن با علم که همه اينا قدرت ذهن انسان بوده که تخیلاتش رو میدیده یا میشن ...
ارواح وجوددارن ولی اینکه در این دنیا هم هستن یانه رو نمیدونم ولی اجنه وجود داره خوب و بد دارن وزندگی ولی اونام دنیای خودشون رو دارن و همین جور بدون ویزا نمیتونن وارد دنیای انسان ها بشن
گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔