طبق روایت قدیمی ها جگر زن زایده رو در میاورده میخورده
میگن حالا من نمیدونم چ قدر حقیقت داره
به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات مهمونم کن مرسی)
آل یه نوع جن تو بارداری و زایمان سراغ ادم میاد عاشق نوزاد انسانه طبق روایت قدیم ...
فک کنم دروغه اونموقع زایمان ها عیر بهداشتی و تو خونه بوده بعد یارو عقونت و کزار و صد جور مرض میگرفته میمرده بعد میگقتن فلانی رو ال برد وگرنه اون بندگان خدارو میکروب میکشده
گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
فک کنم دروغه اونموقع زایمان ها عیر بهداشتی و تو خونه بوده بعد یارو عقونت و کزار و صد جور مرض میگرفته ...
نمیدونم والا
من که بچمو از دست دادم به اون مرحله نرسیدم
به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات مهمونم کن مرسی)
اخه میدونی بندگان خدا تو اون وصعیت بهداشت یا جفت میمونده تو رحم یا خونریزی شدید میکردن یا عفونت میگرفتن و یا دچار کزار میشدن و چون درمان هم نداشته و اصلا نمیدونستن چیه از خودشون یچی میگفتن تا یجور خودشون رو توجیه کنن دیگه
گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
نمیدونم والا من که بچمو از دست دادم به اون مرحله نرسیدم
اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم😔😔
چی بگم والا راسش من قبول ندارم توهم بوده باشه ولی اینکه ال هم بوده باشه رو قبول ندارم ولی خوب بالا هم گفتم متاسفانه اجنه در شرایطی میتونن ورود پیداکنن به دنیای ادما .سعی کن به هیچ عنوانبه این مقوله فکر نکنی صلوات زیاد بفرستید سوره قل اعوذ و برب الناس و زیاد بخونید و صدقه برای سلامتی امام زمان بدید ان شالله از شر جن و انس درامان باشید و اینده بارداری خوب و اسان و پراز ارامش جسمی و روحی تجربه کنید🌹🌹🌹
اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم😔😔 چی بگم والا راسش من قبول ندارم توهم بوده باشه ولی اینکه ال هم بوده با ...
ممنونم از راهنمایی عزیزم
چشم حتما انشاالله خودتم هر حاجتی داشتی بهش برسی
یه صلوات برای سلامتیت میفرستم در پناه حق باشید