2777
2789

سلام دوستای گلم من قبلا خیلی نفس گیری خوبی داشتم الان یه مدتی که اصلا نمیتونم درست نفس گیری کنم هنوز تو آب نرفتم نفس کم میارم کیا یک راه کار خوب دارن واسه نفس گیری زیر آب که کم نیاره نفسم و بتونم یک طول و عرضخامت استخری را شنا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شنایی رو مشکل داری یعنی نمیتونی نفس گیری کنی؟بگو تا راهنمایت کنم

الان رسیدیم کرال سینه قبلا خب بدون دست کلی زیر آب با پا شنا میکردم الان دست هم اضافه شده که فقیر یک کوچلو میتونم شنا کنم سریع نفس کم میارم وسط تمرین میچرخم کرال پشت میشم 

سلام گلم

میدونم چی میگی احتمالا یه مدت دور بودی از آب

بهترین راهش اینه(خودت میدونی) که از سیستم هرمی  معکوس استفاده کنی تا قسمت های مربوط به تنفس ظرفیتش زیادتر بشه...

هرمی معکوس هم منظورم اینه 

زمان بگیر چه قدر زیر آب نگه میداری

بعد مثلا اگه یک دیقه بود استراحت کن و بعد ۸۰ درصد حد توانت یعنی ۸۰ درصد ۶۰ دیقه نفست رو حبس کن. و بعد پنج مین استراحت و نفس عمیق و بعد۹۰ درصد و بعد ۱۰۰ درصد...کم کم میره بالا

حدود ده روز تو هوای مرطوب مثل حموم انجام بدی حدود بیست  تا سی درصد میره بالا.

رو نفس گیری هم کار کن یعنی تکنیک های بلعیدن هوا و استفاده بهینه.از مربیت بپرس توضیح میده🤗🤗

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا