2777
2789
عنوان

نفس گیری در شنا کردن .هر کی تجربه داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2725 بازدید | 22 پست

نفس گیری فقط باید از طریق دهان باشه اما موقع خارج کردن نفس اول باید از دهان شروع کنی و بقیشو از طریق دماغ انجام بدی

اینجوری هم آب نمیره تو دماغت و هم اینکه هوای داخل شش ها سریع تخلیه میشه 

حالت سرت هم خیلی مهمه 

اینارو رعایت کنی فک نکنم مشکل خاصی باشه 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است >>ریپلای نکنین لطفا هرچی که شما میگین خوب و درسته<<
سلام گلم میدونم چی میگی احتمالا یه مدت دور بودی از آب بهترین راهش اینه(خودت میدونی) که از سیستم هر ...

ممنون فکر کنم راه کار خوبیه یکم تمرین میکنم ببینم چطوره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نفس گیری فقط باید از طریق دهان باشه اما موقع خارج کردن نفس اول باید از دهان شروع کنی و بقیشو از طریق ...

ولی مربی میگه فقط از بینی خارج کنید ولی کلا از دهان راحت تره هر چند که زودتر خالی میشه

ببین اگه میخوای بهتر شنا کنی اول پا بزن تا ورو ریتمش تمرکز کن بعد که یکم رفتی جلو شروع کن دست هم بزن هردو رو هیچوقت هم زمان نزن به مشکل بر میخوری بعد برای نفس گیری هم نفس رو بگیر و شنا کن و کم کم هوارو بده بیرون هروقت هوات تموم شد به هر سمتی که راحت تری( مثلا من سمت راست هوا میگیرم )موقع زدن دست کرال سرتون رو خم کنید به همون سمت و از آب بیرون بیارید وسریع هوا بگیرید البته این هوا گیری کلا تو چند ثانیه باید انجام شه

میشه برای سلامتی وبه موقع اومدن توراهیم یه صلوات بفرستین ممنونم 🙏🙏🙏
ولی مربی میگه فقط از بینی خارج کنید ولی کلا از دهان راحت تره هر چند که زودتر خالی میشه

مربی من اینجوری گفته بود بهم 

این روش بهتره مخصوصا واسه تو که میگی نفس کم میارم 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است >>ریپلای نکنین لطفا هرچی که شما میگین خوب و درسته<<
ببین اگه میخوای بهتر شنا کنی اول پا بزن تا ورو ریتمش تمرکز کن بعد که یکم رفتی جلو شروع کن دست هم بزن ...

ممنونم گلم بازم باید تمرین کنم شاید استرس هم باعث شده نفسم کم بیاد