2821
2789
عنوان

گربه یا سگ!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 24870 بازدید | 201 پست
من عاشق حیواناتم. خیلی دوست دارم از همه نوعش. خودم یه مدت جوجه و جوجه اردک و همستر داشتم. عاشق سگ و گربه ام. البته سگ رو ترجیح میدم. دوست داشتم یه حیاط باغ مانند یا مزرعه داشته باشم و پر از حیوون های مورد علاقه ام باشه.
خداروشکر کمبود محبت هم ندارم خانواده ی گرمی هم هستیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه درنا متلک به شما نگفتم. خودمو گفتم. به خودت نگیر عزیزم. گفتم حوصله حیوون ندارم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
نه درنا متلک به شما نگفتم. خودمو گفتم. به خودت نگیر عزیزم. گفتم حوصله حیوون ندارم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
درنا جون خودت مگه نگفتی:به نظرم ازلحظ احساسى پرندگان قابل مقاىىسه باسگ گربه نیستن
اونا خیلى به وضوح عشقشون نشون میدن ومىتونى بغلشون کنى ولى پرنده ها خىلى کم
2824
2823
2791
2779
2792