2821
2789
عنوان

گربه یا سگ!؟

24869 بازدید | 201 پست
سلام دوستان، من میخوام یه حیوون خونگی داشته باشم ولی هم اینکه خیلی نمیتونم برای خریدش پول بدم و هم اینکه اصلا نمیدونم سگ بهتره یا گربه؟ یه ترییر رو یکی از دوستان میخواد واگذار کنه، از طرفی فکر میکنم نگهداری گربه راحت تره، کسی اینجا گربه ایرانی داره که بخواد واگذار کنه یا بفروشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین. :)
من گربه دارم
نگه داشتن گربه راحت و بی دردسره....حیوون مستقلیه...
نگه داشتن سگ سخته..مثل اینکه یه بچه داشته باشی...باید باهاش بازی بکنی....جیش کردن یادش بدی...ببریش گردش....نازه نیروی انتظامی هم که از امروز میگیره
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
عزىزم من 8ساله سگ دارم تریر بىنهایت راضیم
اگه خوب مراقبش باش خرج چندانى نداره
الانم پسر 11ماهه دارم که حسابى باهاش دوسته
اگه پول ندارى مىتونى از خیلى از پناهگاهها سگ ها را رایگان به بقیه میدن تا مراقبت کنن هم صواب داره هم مىتونى یک پت داشته باشى

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام
من سگ دارم و همسایه پایینیمون گربه
نگهداریشون فرقى نداره
اولاً به نظرم نیار چون من وحشتناک وابسته اش شدم و فکر اینکه خدایى نکرده چیزیش بشه دیوونم میکنه
دوماً بعضی ها ذاتاً گربه دوستن مثل پایینى هاى ما سگ هم آوردن اما گربه رو ترجیح دادن
اما من برعکسم سگ رو ترجیح میدم
سوماً چه انتظارى از حیوون خونگى دارى؟ یعنى چه نیازیتو میخواى برآورده کنه ، چون روحیات سگ و گربه خیلى با هم فرق داره
اگه میخواى رایگان حیوون داشته باشى یه صفحه هست تو فیس بوک که یه سرى حیوونا رو به شرط نگهدارى خوب رایگان واگذار میکنن هم گربه هم سگ
بچه ها من یه تریر الان بهم پیشنهاد شده، صاحبش چون خیلی دوستش داره سخت میگیره، باید بیاد ببینه اکی بده بعد سگ رو واگذار میکنه! منتها من فکر کردم راجع به بقیه حیوونام مطالعه کنم، پیشنهادتون چیه، هیچ کدوم گربه ندارین بخواین بفروشین؟ میگن گربه های پرشین خیلی تنبلن و هممش یه گوشه ولو میشن، دستشوییشونم که سر جاشون میکنن، تنها هم میشه گذاشتشون.
گربه پرشین خیلی بغلی و خرخری و مغرور و افاده ایه....خیلی هم ریزش مو داره
اما لامصب خیلی تنبله...فقط میخوابه!!
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز