2821
2789
عنوان

گربه یا سگ!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 24869 بازدید | 201 پست
دختر عمه من کاسکو داره...هی سر وصدا میکرد عمم بهش میگفت خاک بر سرت کاسکو!!...الان یاد گرفته هی میکه خاک بر سرت کاسکو....خاک بر سرت کاسکو!

اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گربه سگ بگیر!
ماهی بگیر. من حوصله حیوون ندارم. ترجیح میدم وقت اضافیمو صرف بچه م بکنم.
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
اخه حیوون باید طوری باشه که به محبت ادم جواب بده
وگرنه ماهی هم حیوونه...اما لذتی که حیوونایی مثل سگ و گربه به ادم میدن رو نداره
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
شیوا
اگه بدونی که داشتن یه حیوون و محبت کردن بهش چه تاثیری رو بچه داره این حرفو نمی زنی
بلال جان من اتفاقا اول میخواستم کاسکو یا مینا بگیرم، هم خیلی گرو بود و هم پرنده تو قفس ناراحت میشه بی خیال شدم

لیونا جان، من به شدت از نظر عاطفی به وجود یه حیوون نیاز دارم، چون ما بچه نداریم و همسرم هم کارش زیاده و...

بچه ها اگر وبسایت یا پیج فیسبوک میشناسین برای واگذاری بهم معرفی کنین لطفا!!!!

بازم میگم اگه کسیم میشناسین که گربش زایمان کرده باشه یا گربشو نخواد یا حتی به قیمت خوب بفروشه ممنون میشم معرفی کنین! :*
تازه من علاوه بر گربه به کفتر هم دارم که از دهن یه گربه نر خرس گنده! افتاد تو حیاط...بالش شکسته و دیگه نمی تونه پرواز کنه....با گربم تو خونه می پلکن...گربم کاری بهش نداره.....کفتره هم میره تو شکم گربه که گرم ونرمه میخوابه
ماهی هم دارم
شیوا جان ما از وقت بچمون نمىگزریم مثلا من با بچم وفیدل توپ بازى مىکنىم یا پسرم میره دنبالش مىخاد دمش بکشه یا بازى کنه,درکل همبازیه خیلى خوبه ودیگه لعزم نىست من همش دنبالش باشم
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز