2821
2789
عنوان

گربه یا سگ!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 24870 بازدید | 201 پست
سولماز قبل از ازدواجم سالها گربه داشتم. الان اگه حوصله داشته باشم یه خواهر یا برادر برای باران میارم خخخخ
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لول، من همه حیوونا رو دوست دارم، جوجه، کاسکو و ماهی! ولی دلم یه چیز گرم و نرم تر میخواد مثل سگ و گربه! اینجا همه مامانن دیگه! خوش به حالتون! شوهر من بچه نمیخواد!
گربه من شبا میاد رو شکم من یا شوهرم یا پسرم میخوابه....اگه بچرخیم تو خواب و بیفته رو زمین دوباره میاد بالا رو پهلومون میخوابه
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
آخه میدونی عزیزم ما نه کمبود محبت داریم که بخوایم با حیوون پرش کنیم الحمدلله انقدر خانواده گرمی هستیم و به هم محبت میکنیم ووقت اضافه هم داشته باشیم با پرنده و...پرمیکنیم گلم.
در ضمن
گربه های خیابونی نه تو خونه میمونن....نه بغلی و و خرخری هستن
گربه نژاد دار معمولا بغلیه و دوست داره نوازش بشه و خر خر کنه و لوس بشه
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
واااى لیونا جون مبالکه,ببوسش عوض من
سماجونم لطف دارى
بچه ها اگه صفحه فىس بوک منو ببىنین فقط پیج حیواناته خخخخ
مىتونین بزند تو فىس بوک پناه گاههاى حیوانات,حیونات را دوست بداریم,سگ نجس نیست,.....خلاصه یک عالمه صفحه مرتبط میاد
zaza91
1392/2/9 4:24 ب.ظ

آخه میدونی عزیزم ما نه کمبود محبت داریم که بخوایم با حیوون پرش کنیم الحمدلله انقدر خانواده گرمی هستیم و به هم محبت میکنیم ووقت اضافه هم داشته باشیم با پرنده و...پرمیکنیم گلم.

این چه نوع حرف زدنه عزیز من؟؟ هر کی خواست به حیوونی محبت کنه کمبود محبت داره؟
به نظر من شما مشکل داری....اصلا حیوون نداشته باشی بهتره
ووی ببخشین من اومدم اینجا .شما ها چی جوری با حیوونا کنار میاین.من از نظر کثیفیشون خیلی حالم بد میشه.مخصوصا سگ که نجسه.واقعا اینقدر علاقمندین بهشون؟!
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.
2824
2823
2791
2779
2792