سلام دوستان، من میخوام یه حیوون خونگی داشته باشم ولی هم اینکه خیلی نمیتونم برای خریدش پول بدم و هم اینکه اصلا نمیدونم سگ بهتره یا گربه؟ یه ترییر رو یکی از دوستان میخواد واگذار کنه، از طرفی فکر میکنم نگهداری گربه راحت تره، کسی اینجا گربه ایرانی داره که بخواد واگذار کنه یا بفروشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین. :)
سولماز قبل از ازدواجم سالها گربه داشتم. الان اگه حوصله داشته باشم یه خواهر یا برادر برای باران میارم خخخخ
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لول، من همه حیوونا رو دوست دارم، جوجه، کاسکو و ماهی! ولی دلم یه چیز گرم و نرم تر میخواد مثل سگ و گربه! اینجا همه مامانن دیگه! خوش به حالتون! شوهر من بچه نمیخواد!
آخه میدونی عزیزم ما نه کمبود محبت داریم که بخوایم با حیوون پرش کنیم الحمدلله انقدر خانواده گرمی هستیم و به هم محبت میکنیم ووقت اضافه هم داشته باشیم با پرنده و...پرمیکنیم گلم.
آخه میدونی عزیزم ما نه کمبود محبت داریم که بخوایم با حیوون پرش کنیم الحمدلله انقدر خانواده گرمی هستیم و به هم محبت میکنیم ووقت اضافه هم داشته باشیم با پرنده و...پرمیکنیم گلم.
این چه نوع حرف زدنه عزیز من؟؟ هر کی خواست به حیوونی محبت کنه کمبود محبت داره؟ به نظر من شما مشکل داری....اصلا حیوون نداشته باشی بهتره
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!