2789
عنوان

امتحان نهایی 📚🤣

422 بازدید | 23 پست

زمان ما سوم دبیرستان ۱۰ تا درس نهایی بود

پیش دانشگاهی ۴ تا درس نهایی داشتیم

سوم دبیرستان روز اول دینی داشتیم رفتیم حوزه دیدیم اسامی دانش آموزای دبیرستان ما نیست فکر کردیم حوزه رو اشتباه اومدیم 🤣 داشتیم سکته میکردیم که یه نفر گفت باد زده برگه ها از روی دیوار افتاده و باد اونا رو برده .

پیش دانشگاهی امتحان اول باز هم دینی داشتیم و وقتی رسیدیم حوزه ( دبیرستان نمونه دولتی بود ) اسم من و چند نفر دیگه رو اعلام کردن منم خیلی تعجب کردم 🤣گفتم ما رو که اصلا نمیشناسن توی این مدرسه بعدا متوجه شدیم چپ دستا رو جدا کردن و بردن توی کلاسی که نیمکت داره بقیه روی صندلی تک نفره امتحان میدادن .

اون روزا خیلی استرس امتحان نهایی داشتیم و معدلامون خیلی افت کرد ، بعدش وارد دنیای بزرگسالی شدیم که خیلی سخت تر از مدرسه و نهایی بود

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نهایی هم سخته معدم درد میکنه موهام شبیه موهای اسب بود از اون هم بهتر الان کچلم 🥲دو سال پشت کنکورم

امیدوارم رشته ی مورد علاقتو قبول بشی و زحماتت به ثمر برسه عزیزم 💫

نهایی هم سخته معدم درد میکنه موهام شبیه موهای اسب بود از اون هم بهتر الان کچلم 🥲دو سال پشت کنکورم

من همش چاق میشم الان وزنم خوبه ولی مطمئنم بعد نهایی ۳.۴ کیلو اضافه وزن میگیرم هوف

دل که نه... جانم برایش تنگ شده.

سلام میشه برام دعا کنید به اون چه میخوام برم خیلی تلاش کردم با کمبودام ساختم درصورتی که خودم با رفیقام رو میبینم خیلی خوب ادامه دادم فقط به امید خدا تنها امیدم خداست

خیلی سختی کشیدم 🩶

میشه برا اینکه به آرزوم برسم برام یه صلوات بفرستید 🩶منم دعاتون میکنم 🫠

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز