سلام دوستان، من میخوام یه حیوون خونگی داشته باشم ولی هم اینکه خیلی نمیتونم برای خریدش پول بدم و هم اینکه اصلا نمیدونم سگ بهتره یا گربه؟ یه ترییر رو یکی از دوستان میخواد واگذار کنه، از طرفی فکر میکنم نگهداری گربه راحت تره، کسی اینجا گربه ایرانی داره که بخواد واگذار کنه یا بفروشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین. :)
گربه سگ بگیر! ماهی بگیر. من حوصله حیوون ندارم. ترجیح میدم وقت اضافیمو صرف بچه م بکنم.
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
تازه من علاوه بر گربه به کفتر هم دارم که از دهن یه گربه نر خرس گنده! افتاد تو حیاط...بالش شکسته و دیگه نمی تونه پرواز کنه....با گربم تو خونه می پلکن...گربم کاری بهش نداره.....کفتره هم میره تو شکم گربه که گرم ونرمه میخوابه ماهی هم دارم
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
شیوا جان ما از وقت بچمون نمىگزریم مثلا من با بچم وفیدل توپ بازى مىکنىم یا پسرم میره دنبالش مىخاد دمش بکشه یا بازى کنه,درکل همبازیه خیلى خوبه ودیگه لعزم نىست من همش دنبالش باشم