سلام دوستان، من میخوام یه حیوون خونگی داشته باشم ولی هم اینکه خیلی نمیتونم برای خریدش پول بدم و هم اینکه اصلا نمیدونم سگ بهتره یا گربه؟ یه ترییر رو یکی از دوستان میخواد واگذار کنه، از طرفی فکر میکنم نگهداری گربه راحت تره، کسی اینجا گربه ایرانی داره که بخواد واگذار کنه یا بفروشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین. :)
من عاشق حیواناتم. خیلی دوست دارم از همه نوعش. خودم یه مدت جوجه و جوجه اردک و همستر داشتم. عاشق سگ و گربه ام. البته سگ رو ترجیح میدم. دوست داشتم یه حیاط باغ مانند یا مزرعه داشته باشم و پر از حیوون های مورد علاقه ام باشه. خداروشکر کمبود محبت هم ندارم خانواده ی گرمی هم هستیم
نه درنا متلک به شما نگفتم. خودمو گفتم. به خودت نگیر عزیزم. گفتم حوصله حیوون ندارم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
نه درنا متلک به شما نگفتم. خودمو گفتم. به خودت نگیر عزیزم. گفتم حوصله حیوون ندارم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔