2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست
گفت میگم بچه ای همینه دیگه نمیفهنی برا چی میگم برا اینکه دوس ندارم جلب توجه کنی برا اینکه برام مهمی ...

استارتریه عکس ازهردوتون بذارببینمت

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

نصف نظرات در مورد این بوده که رابطه مورد داشته😂😂😂 ولی خیرررررر دلش پر بوده میگفتی هر کس دلخوشیای داره نمیدونم دو نفر که با هم وصلت میکنن چرا میخوان طرف و تفییر بدن به هم احترام بزارین با وجود تفاوت ها فکر میکنن احترررررررام دقیقا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش میاد مگه ادم چندبار شوهر کرده. بعد ب مرور اخلاق ها دستِ ادم میاد شما خودت تو دوران نامزدی و عقد ...

من دارم به نفع استارتر حرف میزنم... نمیدونم چرا حس میکنم شما فک میکنین من حقو به شوهرش میدم... من میگم طوری رفتار کنه که شوهرش هی براش طاقچه بالا نیاد

هر که باشی و هر کار کنی, وقتی چیزی را از ته دلت طلب کنی,از این روست که این خواسته در جهان, در روح جهان متولد شده   
یه ادم پخته ؟بهش تکیه کنه؟!!!اینو از چندتا پست متوجه شدید از اول تامیک مشخصه استارتر محترم هنوز متوج ...

چی میگی تو!هیچ خودت متوجه شدی!فقط یاد گرفتین الکی ریپلای کنیدو خودتونو عالم دهر بدونید به شماچه مربوطه لازم باشه استارتر خودش جواب میده اههه کی میخوایین یاد بگیرین تو جیزی که بهتون مربوط نیست دخالت نکنید

استاتر جان من ۱۶سالم بود نامزد کردم منم ۷۷هستم الان همسنِ همیم مامانِ دوتا بچه هم هستم بنظرم زندگی ارزشِ این بحث هارو نداره ک ادم بخاد خودشو برایِ این چیزا اذیت کنه و قهر کنه. این چیزا باعثِ سردی و دعوا هایِ بعدی و از بین رفتن حرمت ها میشه از من ب تو نصیحت

تو عقد خوش بگذرون بذار برات خاطره شه

ولی این چیزا هم پیش میاد

اشکال نداره برایِ هم جبران کنید

من جات بودم شوهرمو سورپرایز میکردم

بگو چجوری بگم بهت

فدای شما نه بابا،،، منم نوزده سالم بود ازواج کردم،،،، مادر هم از دوازده سالگی نداشتم،،،، عروس خالم ش ...

زنده باشی عزیزم

خدا مامانتم بیامرزه چه مادر ماهی بوده که همچین دختری ازش یادگار مونده

آره واقعا خیلی تاثیر داره سالهای اول زندگی

میتونی بذر زندگیتو درست بکاری که بعدها بهترین میوه ها رو برداشت کنی

مردها واقعا از منم منم و دعوا و کش دادن بحث بدشون میاد

و چه خوب که تو اینقد خانم بودی😍🤗 

واقعن شما که سر ی چیز مفت مث این ناراحت میشین بدرد شوهر کردن نمیخورین حالاپیش مادرشوهرت بودی خوردت

سلام عزیزم😊منم طعم مادرشوهرو قبلاً چشیدم 

ان شاءالله توی زندگیت خوشبخت باشی

😍

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
زنده باشی عزیزم خدا مامانتم بیامرزه چه مادر ماهی بوده که همچین دختری ازش یادگار مونده آره واقعا خی ...

وای مرسی عزیزم،،،،، ولی من به کرات دیدم مردها از زنهای وایسا،،، غر غر و ناز نازو،،،، لوس زیادی خانم،،،، کثیف،، زیادی تمیز،،، زیادی مدیر زیادی بچه. کلا از همه چی بدشون میاد خخخ