2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت فقط همین نیست یادته موقع خرید خونه گفتی باید نزدیک مامانم باشم حالا اینا هیچی رفتارای دیگت مثل ن ...

شوهر شما خیلی واقع بینه عزیزم 

چون لذت های شما در چیز دیگست و واس همسرت در چیز دیگه یکم سخته کنار اومدن ولی همه اینایی که گفت حق توعه خب چیه مگه رو اپن بشینی مگه از خانومیت کم میشه؟چیه مگه لباسای تر و تمیز بپوشین نصف زندگی ایناست و ضروریه نصف دیگشم...

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

اسی جون ناراحت نباش.. مطمین باش شوهرت دوست داره که همین حالا اینا رو بهت میگه که بعدا که رفتین تو یه خونه دیگه مشکلی نداشته باشین...

شوهر منم وقتی میرم بیرون دوست نداره لباس سفید بپوشم.. یا ببخشید چون یکم ب اس ن م بزرگه دوست نداره مانتوم تنگ باشه میگه جلب توجه میکنه.. منم به خواستش احترام میزارم.. همونطور که ما انتظار داریم اونا به حرفامون گوش بدن اونا هم یه انتظاراتی دارن. پس سعی کنین خواسته هاتونو بدون بحث به هم بگین تا مشکلی پیش نیاد 

هر که باشی و هر کار کنی, وقتی چیزی را از ته دلت طلب کنی,از این روست که این خواسته در جهان, در روح جهان متولد شده   
ادامه زندگی چه ربطی داشت؟ در مورد رابطه تون اونم به اون حد تو دوران عقد همسرت یه دونه بوده که عر ...

من فکر کردم منظورتون اینه که دوران عقد هر شب پیشش بخوابی تکراری میشی و انگیزه برای گرفتن عروسی نداره

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
اسی جون ناراحت نباش.. مطمین باش شوهرت دوست داره که همین حالا اینا رو بهت میگه که بعدا که رفتین تو یه ...

همه حرفات درست

ولی کاش ازش بخواد از این به بعد توقعاتی که از استارتر داره رو یه خرده مهربونتر بهش بگه

بچگونه ام نیست رفتارش. عادیه مث همه ما. فقط مشکلش اینه که اونچیزی که تو دلشه به زبون میاره پیش همسرش ...

عزیزم منم دلخور بودنشو بهش حق دادم ولی طرز بیان دلخوریش به نظرم خوب نبوده که شوهرش بجای اینکه بیاد عذرخواهی کنه طلبکار شده.

هر که باشی و هر کار کنی, وقتی چیزی را از ته دلت طلب کنی,از این روست که این خواسته در جهان, در روح جهان متولد شده   
من فکر کردم منظورتون اینه که دوران عقد هر شب پیشش بخوابی تکراری میشی و انگیزه برای گرفتن عروسی نداره

نه بابا تکراری چرا

منظورمو اشتباه متوجه شدی 

منظورم این بود که از هر لحاظی تامین ِ و دیگه برا عروسی گرفتن اشتیاق نداره.میگه حالا سر فرصت عروسی میگیریم

عزیزم منم دلخور بودنشو بهش حق دادم ولی طرز بیان دلخوریش به نظرم خوب نبوده که شوهرش بجای اینکه بیاد ع ...

پیش میاد مگه ادم چندبار شوهر کرده. بعد ب مرور اخلاق ها دستِ ادم میاد

شما خودت تو دوران نامزدی و عقد با شوهرت دعوا نکردی؟ قهر نکردی؟ احساس نکردی تفاهم ندارین و.....

؟؟؟؟

ب خودمون نگاه کنیم بعد یه دختر ۲۰ساله رو راهنمایی و نصیحت کنیم

بعد ما جاش نیستیم شاید اگر این اتفاق برایِ ماهم بیوفته ماهم همین عکس العمل رو نشون بدیم و جبهِ بگیریم شایدم بدتر

من وقتی نامزد بودم چه الان که خونه خودمم باورکنین با مادر شوهرم راحتر بودم وقتی همسرم نبود..خیلی زن خوبیه..همه فامیلمون دوسش دارن ازبس آرومه..خونه اونا با اینکه تنها میشیم اما من دوس دارم چون باهم جوریم

وقتایی که از دست محمدم ناراحتم..یا وقتایی که میخوام سربه تنش نباشه..به خودم یادآور میشم این همون کسیه که بخاطر داشتنش از خیلی چیزا گذشتم..همون کسیه که بخاطرش دست به دامن خدا شدم..کسی که یه روزایی شده بود آرزوی امروزم..الان که کنارمه عشقمه پشت و پناهمه باید قدرشو بدونم..چون انتخاب خودم بوده..اون وقته که یادم میاد چقد دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت...