2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست
اما از خودش نگفت از کاریی ک من عاشقش بودم انجام بدم و اون مانع میشد بغض گلومو گرفته بود لحنش خیلی قل ...

اسی! هرجا لازم شد از راهنمایی مامانت تو زندگی تزریق کنی اون  حرفهای مامانتو ب سبک و ادبیات خودت مطرح کن! نگو مامانم گفت! مگر جایی ک مامانها و بزرگترها باید مطرح بشن! 

از رو کابینت نشستن و شیطنهات دست برندار اما خیلی هم خرجش نکن بذارر دلش برای اون کارات تنگ بشه! 😁 

الانم ک بهت وقت داده رو حرفهاش فکر کنی فکر کن و هر حرفی ک میخوای بهش بزنی رو مث یه خانم عاقل و بالغ بزن و یه روز دعوتش کن بگو به حرفهات فکر کردم و حالا نوبت توعه ک بشینی گوشی بدی و حرفی نزنی! خیلی محکم و بدون بغض و  با جذبه همه ی احساسات ناراحتی هات و حرفهای فرو خوردتو بگو و هر وقت اومد حرف بزنه بگو امروز نوبته منه! 

این جلسه رو هفته ی اینده بذار و توی این مدت مث خودش سرد و مشغول برخورد کن اصلا مجبور نیستی همه چیز رو عادی جلوه بدی! باید اون روی بزرگانه رفتار کردنت رو ببینه! اما همش با منطق باشه کارات! اگرم گفت چرا اینطوری شدی بگو دارم به حرفات فکر میکنم! 😁 

بعدم توی اون جلسه بگو اولین درس زندگی مشارک اینه ک همدیگر رو اونجوزی ک هستیم بپذیریم و این ب معنای مقاومت در برابر تغییر نیست! اما اینکه انتظار داشته باشیم یه ادم برونگرا درونگرا و یا بالعکس بشه یعنی کوبیدن یه ادم و از نو ساختن! 

بعدم بهش بگو تو عاشق اون خصوصیاتم شدی و من مطمئنم اگر تغییر کنم (ک بعید میدونم) دیگه عشقی نمیمونه! 

حالا اسی جون اگر تست ازدواج ندادید ک برون گرایید یا درونگرا حتما اقدام کن چون تو زندگی ب مشکل میخورید! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش شمام اشتباه س خسته نباشی یه شب جدا نمیخوابی دیگه با چه انگیزه ای باید عروسی بگیره؟🤔🤔🤔

عزیزم ما اینجوری گذروندیم یک سالم هست عروسی کردین چه ربطی به انگیزه داره؟؟؟؟ببخشید بعد اینکه عروسی میکنن هر شب پیش هم میخوابن دیگه چه انگیزه ای برای ادامه زندگی دارن؟؟؟؟😐

زندگی همینه دوست عزیز

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
استارتر عزیر من تازه تاپیکتو دیدم... همه پستاتو خوندم,شاید اون دلخور بودنت رو یکم حق داشتی ولی بنظر ...

بچگونه ام نیست رفتارش. عادیه مث همه ما. فقط مشکلش اینه که اونچیزی که تو دلشه به زبون میاره پیش همسرشش😐 هر چند همسری که بتونی راحت باشی باهاش یه هدیه از طرف خداس. ولی خب همسر ایشون اینطوریه که باید با سیاست باهاش حرف بزنه

اسی! هرجا لازم شد از راهنمایی مامانت تو زندگی تزریق کنی اون  حرفهای مامانتو ب سبک و ادبیات خودت ...

اسی زودتر از یه هفته جلسه بذاری انگ دختر بچه ی عجول رو بهت میزنه! 😉 یه کمم اون روتو ببینه براش لازمه! 

راستی در مورد تفریحات و مهمونیا الان ب توافق برسید و یا حتما مشاوره برید چون فک کنم شوهرت درونگرا هست و 

دلیل اینکه عاشقت شده دقیقا بخاطر چیزیه ک خودش نداره 

فکرنکنم همه خانومافکرکنن ست کردن لباس و وسیله ها کل زندگیه😐مفهموم زندگی یه چیزدیگست که سختی های خو ...

چرا عزیزم بلاخره هردختری اول زندگیش ذوق این چیزا رو داره نمیشه انکار کرد ازهمون اول همه پخته واهل زندگی نیستن ک.

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
عزیزم ما اینجوری گذروندیم یک سالم هست عروسی کردین چه ربطی به انگیزه داره؟؟؟؟ببخشید بعد اینکه عروسی م ...

ادامه زندگی چه ربطی داشت؟

در مورد رابطه تون اونم به اون حد تو دوران عقد همسرت یه دونه بوده که عروسی گرفته برات و عقدو مدام کش نداده! 

شمام که همش تو ذهنت جاهای باریکه  تو هرجمله ده بار میگی جای باریک جای باریک  من دارم میگ ...

میش نه جمله دیگ رو نشونم بدی،،،،،، بجه بازی خصلت یک رن بیست ساله است مرد باید مرد باش