2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست
همه حرفات درست ولی کاش ازش بخواد از این به بعد توقعاتی که از استارتر داره رو یه خرده مهربونتر بهش ب ...

آره خب... احترام باید دو طرفه باشه دیگه

هر که باشی و هر کار کنی, وقتی چیزی را از ته دلت طلب کنی,از این روست که این خواسته در جهان, در روح جهان متولد شده   
نه بابا تکراری چرا منظورمو اشتباه متوجه شدی  منظورم این بود که از هر لحاظی تامین ِ و دیگه برا ...

اها ببخشید من بد متوجه شدم❤

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم دلخور بودنشو بهش حق دادم ولی طرز بیان دلخوریش به نظرم خوب نبوده که شوهرش بجای اینکه بیاد ع ...

مرد جماعت همینن

منتظرن یه چیزی پیش بود قائله رو به نفع خودشون بچرخونن

ما هم باید یه خرده بیشتر به حرفایی که میخوایم بگیم فک کنیم🤗

گفت میگم بچه ای همینه دیگه نمیفهنی برا چی میگم برا اینکه دوس ندارم جلب توجه کنی برا اینکه برام مهمی بفهم اینارو بهش توپیدم بس کن تاکی میخای بگی بچه ای نمیفهمی دیگه چیزی نگفت پاشد رفت مشغول بستی خوردن شو گفت فقط خدا ب من صبر بده و دیگه بامن حرف نزد بستنیشو خورد و گفت بمون اینجا برم ماشینو بدم تعمیرگاه بیام شام بریم بیرون فقط نترس مامانم نیس ک دلت بگیره میخاستم جوابشو بدم ک گفت هیسسسسس هیچی نگو فقط ب رفتارات فکر کن نیم ساعته میام گفتم ن من بچم رنگ شالمم بچگونست باهات بیام بیرون نمیخام اینجا تنها بمونم منو برسون ک فکر کنم شاید تصمیمای دیگه گرفتم (ی جوری ک انگار ادعای خودشو درمیارم) گفت گفتم زود میام بشین حرف نباشه خاست از در بره بیرون ی دفعه برگشت گفت فقط ی چیز دیگه بیشتر ب خودت برس با این کلمش دنیا رو سرم خراب شد ینی چی ک ب خودت برس من واقعا از نظر زیبایی چیزی کم ندارم و خودشم ایتو چند بار بهم گفته بود همیشه ام لباس مرتب و ست میپوشم هر روز حموم میکنم و عطر استفاده میکنم موهامو همونطور ک خودش گفت رنگ کردم وحالا این حرفش ....

بهش گفتم منظورتو نمیفهمم ینی چی زشتم ؟کثیفم چمه؟اصلا توچت شده این حرفا این لحن حرف زدنت دیگه نمیخام ببینمت لیاقت منو نداری با ی حالت اعصبانی اومد جلو تو تصورتم زل زد میخاست چیزی بگه اما نگفت دوباره برگشت ک بره گفتم اگه منو نرسونی خونمون همین الان اژانس میگیرم با ی حالت عصبانی با سرعت ۲۰۰تامنو رسوند ورفت

خانمها وقتی یک مردازتون فاصله میگیره وسردمیشه بهش فرصت بدین تابرگرده روانشناسی مرداینه هرچه شمابهش بیشترپیله بشین اون ازتون فاصله میگیره

ثانیاالان شماقدم رابرداشتیدقهرنکنید اماسکوت کنیدخودش دنبالتون میاد

برای مردهاکفش دم دستی وارزان نباشیداون کفش گران قیمت باشیدکه دنبال محافظت ازتون باشه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خیلی فهمیده به نظر میای

فدای شما نه بابا،،، منم نوزده سالم بود ازواج کردم،،،، مادر هم از دوازده سالگی نداشتم،،،، عروس خالم شدم،،،، یک زن خوزستانی سنتی پسر دوست،،، با دوازده نفر تو یک خونه،،،،، گاهی فکر میکنم میگم من چقدر فهمیده بودم،،، حتی خواهرام متوجه مشکلات من نشدن و از نظر اونها خانواده همسرم بهترین بودن،،،،،، ولی کنم گاهی بچه بازی داشتم ولی نقش همسرم تو شکل گیری من زیاد بود گاهی ک از مامانش عصبانی میشدم چنان با زبون خوش و اینک تو فهمیده ای اون یک زن با تفکر شصت ص سال پیش یا وجود تو دل منو گرم میکن چنان منو خر می‌کرد خخخخ تا یکسال صدام در نمیومد،،،،،، الان تو زندگی حرف حرف منه چون چهارسال اول زندگی رو تنش را نکردم براش بقول خودش 

گفت میگم بچه ای همینه دیگه نمیفهنی برا چی میگم برا اینکه دوس ندارم جلب توجه کنی برا اینکه برام مهمی ...

وای خراب کردی دختره خوب...

مثلا دلت تنگ شده بود؟

کوتاه میومدی یه کم خب

الان خودت ب کارت فکرکن

وای وای وای

حالا اشکال نداره یه عکسِ ۲نفرتونو بذار ببینیم

گفت میگم بچه ای همینه دیگه نمیفهنی برا چی میگم برا اینکه دوس ندارم جلب توجه کنی برا اینکه برام مهمی ...

وااااای ازدست توووووو😠😠😠چقدرکش میدی دعواروالان که بازقهرشدین این دیگه چه جورشه؟؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

شای زیادی ارایش میکنی یا بخ خودت میرسی بهت طعنه زد گفت بیشتر به خودت برس،هان؟؟

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

چرا اینقد سخت گیری تو دختر؟!!!

پسرا نوع ادبیاتشون با ماها فرق میکنه

تو میتونی به مرور ادبیاتشو به نفع خودت تغییر بدی

نه اینکه اینقد بد جواب حرفاشو بدی

واقعا که😐