2777
2789
این الان کمک بود😐😐

میگم دیگه،جنه کافر بوده،قصدش این بوده اسیب بزنه،چون جنای کافر از انسان بیزارن و میخان اسیب بزنن،

اونم احتمالا میدونسته که اگه زودتر حرکت کنن تصادف میکنن

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خواهر دوستم تو خونش تنها زندگی میکنه

میگفت بعضی وقتا دو تا خانم و میبینه

رفت پیش دعا نویس ،گفته بود موکل های خوبین ،آزار ندارن ،اگه میخای کاری مکنم که برن

اینم گفته بود اگه خوبن بزار بمونن

میگه مواقعی که تنهاس خودشونو نشون میدن و بعضی وقتا تو کارای خونه کمکش میکنن

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@

من یه بار یه چیزی توی یه عکسی از خونه دیدم که شرمنده نمیتونم بزارمش چون به کل خاندان و فامیل و دوست و اشنا نشون دادمش و میترسم از این همه ادم یهو یکیشون تو سایت باشن بشناسنم ولی خب واقعا اعتقادی به اینکه اذیت میکنن و اینا ندارم و اعتقاد دارم اگه کاریشون نداشته باشی کاریت ندارن

💏"You & me 💕make a wonderful "We
دیدی کلیپایی که دوربین مدار بسته گرفته تو کل دنیا؟؟ خودشون شکل انسان ،کارایی میکنن که نمتونه انسان ...

وااااای پس جن‌بوده

اخه من تا قوطیو انداختم غیب شد

یعنی ترسید؟چون قوطیه رانی جنسش اهنی ماننده

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚