2777
2789
بابابزرگ دوستم جن مسلمون باهاش ارتباط برقرار میکنه

اگه مسلمون باشن که خوبه،

منم دوست داشتم با یه جن مسلمون دوست میشدم😁

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پسر همسايمون در اثر ضربات چاقو توسط رفيقش فوت شد

روز تشيع جنازش مادرش ك پيره زااااار ميزد ميگفت على دو شب ب مرگش نصف شب اومده منو بيدار كرده گفته يه سياه پوش بالاسرم نشسته بوده منو بيدار كرده گفته تو بايد بياى...ميگفت بهش گفتم هيچى نيست برو بخواب خيالاتى شدى....گفته نه بخدا خودم ميبينمش 

خدا رحمتش كنه😞

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
بعد همش سوالم این بود مگه ماشین‌دارن جنا🤔

دیدی کلیپایی که دوربین مدار بسته گرفته تو کل دنیا؟؟

خودشون شکل انسان ،کارایی میکنن که نمتونه انسان انجام بده

با ماشین هم بودن ،غیب میشن

من خیلی دیدم

اسمش ماورای طبیعی بود کلیپ

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
من برادرم چندسال پیش تو حوزه درس میخوند دوستاییش که اونجا بودن چندبار دیده بودن یا حس کرده بودن چون ...

بابای دوستم خدا بیامرزدش هم طلبه بوده چنتا طلبه سوار بودن جایی پیاده شن میبینن یکی تو بیابون پیاده میشه گفته من جنم

آقایون درخواست دوستی ندین 

حدود یکی دوماه پیش پسرعمم کارگر ساختمانی کرمون کار میکنه

محل کارشم نزدیک قبرستون بوده...شبا همونجا میخابیده

شب ک میخوابه یه دفعه احساس میکنه کسی دستشو گرفته چشاشو ک باز میکنه میبینه دستش پرموعه

چن بار دیگر اتفاق میفته میفهمه جن بوده از اون ب بعد میرفت خونه دوستش بخابه