2777
2789
دوستم تعریف میکرد  داییش صدای خوبی داش ،میره زیر درخت اواز میخونه،یهو از زیر زمین یه چیزایی می ...

دایی میگه یادوستتون؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من جن ندیدم

ولی یبار تو سفر بودیم تو یک جاده کوهستانی وحشتناک 

و پرپیچ و خم مثلا ساعتهای دو شب بود هر از گاهی یک تریلی رد میشد

ما داشتیم میرفتیم یهو یک تریلی جلومون ایستاد ما هم مجبوری ایستادیم پشت تریلی 

یهو شوفر تریلی در باز کرو با لگد یک  دختر 20 و خورده ساله رو پرت کرد بیرون و گازشو گرفت و رفت 

ما هم یکم نزدیک شدیم ب دختره 

قیافش اصلا موجه نبود 

ما هم گاز دادیم رفتیم

😵😨

دوستان بعضی وقتها با آدما موافقت کنید ، بذارین زودتر خفه شن

من چندین باردیدم..یباربه شکل ی اقاکه ازتوتاریکی اومدوهمینطورکه من ماتم برده بودازداخلم ردشد..یبارم دوران مجردی داخل اتاق بودم صدای زنگ دروشنیدم وبه دنبالش خواهرامودیدم که دویدن برن درباز کنن..منم پشت سرشون رفتم ببینم کیه درمیزنه..وقتی رفتم داخل هال دیدم خواهرام درازکشیدن جلوتی وی..باورکنین که شاخ دراوردم...ایناکه گفتم مال چندسال پیشه امایک ماهی میشه واقعاچیزای عجیبی اتفاق میفته که هرچقدم خودمومیزنم به بیخیالی بازم نمیشه ازفکرش دربیام یکی اینکه شوهرم صدام کردوقتی چشمموبازکردم دیدم اصلانیست رفته سرکار..باخودم گفتم حتماخواب دیدموازاین حرفا..بازچندروزبعدش توخواب وبیداری یکی پاموبلندکردوازهمون بالارهاکردروتشک بعدم اون یکی پاموبه همین ترتیب ..من واقعامیون خواب وبیداری فکرکردم شوهرمه وبیخیال خوابیدم اماغرداش کخ ازشوهرم پرسیدم میگفت مگه من مریضم نصف شب بیام اینکاروبکنم

مادر بزرگ من قدیما دیده بوده به شکل بز ،و انسان که به جای دستو پا ثم دارن ،ثم رو نمیدونم درست نوشتم یا غلط املایی داره 

خدا جون به هر کی انتظار بچه میکشه یه نی نی سالم بده       
مادر بزرگ من قدیما دیده بوده به شکل بز ،و انسان که به جای دستو پا ثم دارن ،ثم رو نمیدونم درست نوشتم ...

سم

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی. ما را زِ سرِ بریده می ترسانی . ما گر ز سر بریده می ترسیدیم . در مجلس عاشقان نمی رقصیدیم . در مجلس عاشقان خوشا رقصیدن . دامن ز بساط عافیت بُبریدن . در دست ، سرِ بریده ی خود بردن . در یک یکِ کوچه کوچه ها گرداندن ... 😏
خواهر دوستم تو خونش تنها زندگی میکنه میگفت بعضی وقتا دو تا خانم و میبینه رفت پیش دعا نویس ،گفته بو ...

😐😐😐🤔شانس داره هم صحبت داره. بچه ها حاله سنگین چیه؟ یه موکل دار بهم گفت

من یه بار یه چیزی توی یه عکسی از خونه دیدم که شرمنده نمیتونم بزارمش چون به کل خاندان و فامیل و دوست ...

یبار شوهرم  با دوستاش رفته بودن کربلا،میگه یه عکس دست جمعی گرفته بودن تو یه جایی،فک کنم قبرستان بقیع اگههه اشتبا نکنم...

میگه یه چیزی مثل روح پشت یکی از دوستاس تو عکس بود،

بعد گف عکسو که نگا کردیم اون دوستم که روح پشتش بود تا چند روز مریض شد،گفتم چرا عکسو نذاشتی ببینم گف ترسناک بود پاکش کردیم😁

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
خوب خونه هام اکثرا آهنین چرا هستن🤔

منم همینو میگم

تازه قرانم هست

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
من یه بار یه چیزی توی یه عکسی از خونه دیدم که شرمنده نمیتونم بزارمش چون به کل خاندان و فامیل و دوست ...

یدقه بزار زود پاک کن😓

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔