2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وا ینی روح بود و جن نبوده؟؟؟ بعد با ی مرد چیکار داشته؟

نمیدونم چیکار داشته

شاید توسط یک مرد کشته شده بود میخواسته انتقام بگیره

یا علاقه ی زیادی به پدرش داشته میخواسته اون حسو تجربه کنه با یه پدر دیگه

به یک نفر گفتند: چرا شما دیوانه‌ اید؟   گفت: ما دیوانه نیستیم فقط تعدادمون کمه ؛ اگر زیادتر بودیم ، آنوقت شماها دیوانه بودید ...
وا 😐از کجا فهمیده جن بوده؟ شاید ادم بوده

نمیدونم مامانبزرگم میگفت جن بود .آخه سر ظهر  زن زائو خودش تنها اون جا چیکار میکرده

بعدم اون قدیما  همه عشایر بودن یا چی نمیدونم همو میشناختن  ولی این زنه معلوم نبوده از کجا اومده نتهمیشناخ

من یه مدت دلم میخاست با جنا ارتباط برقرار کنم،

(البته نه از راهای بد که دعانویسا انجام میدن )

بعد یجا خوندم معلوم نیست اون جنی که باهاش ارتباط برقرار میکنی جن مسلمانه یا کافر،و اگه کافر باشه بهت صدمه میزنه،(چون معمولا جنای مسلمون با ادما ارتباط برقرار نمیکنن)

بعد ی داستانی هم نوشته بود راجب اسیبی که جن کافر به یه خونواده زده بود،اگه خاستین تعریف کنم

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

داداش من

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

مجرد که بودم

بیشتر مواقع یکی با صدای خانم صدام میکرد و منو از خواب بیدار میکرد

یا حس میکردم یکی از رو من رد شد

حتی تو روز در اتاق بخودی خود بسته میشد

یه بارم بین منو دوستم یه چیز سفید رد شد و هر دومون دیدمش 

یکی بهم گفت خونتون انرژی زیاد داره نگفت چیز دیگه که نترسیم 

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@

دوستم تعریف می کرد

خونشون روستا بوده و خیلی بزرگ  حیاطشونم پر درخت 

درخت گردو زیاد داشته اونشب مامانش و باباش میرن بیرون

این سه تا خواهرم میرن تو حیاط خونشون یه دفعه یه خانوم چادریو میبینن ک داشته حیاطو جارو میزده برمیگرده میبینن مامانش سه تاشون از ترس فرار میکنم تو خونه

ما یبار تو شهرستان تو جاده بودیم یه شهرستانه اسمش زوارس به فاصله ی یک‌کیلومتر اونورترش داهاته.پدرشو ...

بعد همش سوالم این بود مگه ماشین‌دارن جنا🤔

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚