2777
2789
چه شکلی بود؟میگن شبا تنها خونه نباشین واسه این میگن دیگه😧

نمیدونم شایدم واقعاخاب دیدم،من همیشه میمونم خونه مامانم ازبچگی موندم اونجاچیزی نبود اینجااحساسش میکنم فگرمیکنم ازوسایل طلسمهایی که مادرشوهرم بزامون کرده یواشکی خونمون اورده پاشون بازکرده خونم

کاش دنیاهم دنده عقب داشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستم تعریف میکرد 

داییش صدای خوبی داش ،میره زیر درخت اواز میخونه،یهو از زیر زمین یه چیزایی میومد بیرون میرقصیدن با صدای این

اینم میگه واا بسم الله اینا چین؟

بعد یکی یکی اینا میزنن تو سرشون دوباره میرن زیر زمین

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
ادامش:  به دعاگیر مراجعه کردیم  میگفت با شما خانم ها کاری نداره چون اذیتتون نمیکنه فقط ...

وا ینی روح بود و جن نبوده؟؟؟

بعد با ی مرد چیکار داشته؟

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
نمیدونم شایدم واقعاخاب دیدم،من همیشه میمونم خونه مامانم ازبچگی موندم اونجاچیزی نبود اینجااحساسش میکن ...

اره امکانش هست منم زیاد حسشون میکنم چنباری صداشونو شنیدم خیلی ترسناکه شبیه صدای گربه بود حرف زد فکر کنم مادرشوهرمنم با دعا پاشو نو بازکرده 

دوستم تعریف میکرد  داییش صدای خوبی داش ،میره زیر درخت اواز میخونه،یهو از زیر زمین یه چیزایی می ...

چه باحال😹😹😹😹 ضدحال خوردن بیچاره ها

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

ما یبار تو شهرستان تو جاده بودیم

یه شهرستانه اسمش زوارس به فاصله ی یک‌کیلومتر اونورترش داهاته.پدرشوهرم تو اون داهاته خونه داره.

ما رفته بودیم زواره که خرید کنیم.داشتیم برمیگشتیم به سمته داهات.تو اون جاده کلا کویره همش پره بوته هست.

هواام تاریک‌بود.پشتمونم ماشین‌نبود

یهو یه ماشین پشتمون ظاهر شد 

من داشتم رانی میخوردم.بعد دستمو از پنجره اورده بودم بیرون قوطی رانی از دستم ول شد افتاد تو جاده.

بعد یهو اون‌ماشینه غیب شد😑یعنی ما گرخیده بودیما.بعد جالب اینجاس اون‌جاده کلا بغلش پر از بوته و خاره نمیشه یهو دور زد رفت تو بیابون .

ما انقد ترسیدیم گفتیم برگردیم ببینیم چیبود😑من‌همش فکر میکردم‌قوطی رانیه رفته زیره چرخه ماشینه ماشینه چپ کرده😂😂😂😂برا همین دور زدیم ببینیم چیبود و چیشد

اما برگشتیم هیچ اثری از ماشین نبود

نتیجه گرفتیم جن بوده😊

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚