2777
2789

داداشم مجردیاش تنها میخوابید یه روز تعریف کرد گفت دیشب خیلی روقفسه سینم سنگینی میکرد و.... با چشماشم دیده بودش تصویری تعریف میکرد  نمیشه بنویسیش

بعد از چند دقیقه هم محکم از تو در رفته بیرون میگفت صدا در که جنه از توش رد شد خیلی بلند بودد

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من برادرم چندسال پیش تو حوزه درس میخوند دوستاییش که اونجا بودن چندبار دیده بودن یا حس کرده بودن چون میان اونجا درس میخونن خود داداشمم هم تو کتاب خونه بوده میگفت هیچکس نبود ولی صدای ورق زدن کتاب میومد

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...
یعنی بده؟ منم واسم سواله چرا بعضیا میبینن

بعضیا که طلسم دارن میبینن

بعضیا هم تو باغ و بیابون که معمولا خلوته و جاهای اوناس میبینن

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
می تونن شکلشون عوض کنن 

یعنی شکله ماشین بشن؟

بعد مگه از اهن‌نمیترسن؟

چجوری سوارش میشن😂

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
بوگو

یبار یه اقایی با یه جن کافر در ارتباط بودن،یبار با خونوادش میرن سفر،یجایی ایست میکنن برا خوردن غذا و ...،یهو جنه میاد ب مرده میگه همین الان حرکت کنین وگرنه نیم  ساعت دیگه یه اتفاق بد براتون میفته

اونام حرکت میکنن و دقیقا نیم ساعت بعد تصادف میکنن و مرده میمیره و بقیه هم هرکدوم یجاشون اسیب میبینه!!

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
وای اوندفعه عم روز بود من این داستانا رو خوندم تا چند وقت جرات نمیکردم چشامو ببندم صورتمو بشورم .الا ...

از چی می ترسی اگه قدرت خدا رو باور داری و میبینی که از همه قدرتمند تره پس از چی می ترسی بدون که تو کل جهان فقط انسان موجود نیست از چیزی نترس

آقایون درخواست دوستی ندین