2777
2789
😆😆چه باحال ببخشید غش کردم از خنده شوهرم بعضی شبا میخاد منو بترسونه همین کارو میکنه کلی کتک میخور ...

نمیری

😂😂😂😂😂

کجا با کجاش باحاله اخه

😂😂😂😂😂

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باورکن اونم وقتی خوابید میزدیش میگفتی توهم زدی  

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
ما هم با خواهرشوهرم خواهرم تو جاده بودیم سفید پوشیده بود از جلومون رد شد افتاد تو دره اول شبیه پیرمر ...

بچه بود ینی بنظرم 

از دور دیدم فک کردم ی حیوونه تا این دیدم بله یکی بود معلوم بود که انسان نیست به حالت رکاب زن رد شد ساعت چار شب هوا تاریک تاریک 

آقایون درخواست دوستی ندین 

همونجا که داره  با نیش باز میخنده😆😆😆😆😆😎

😂😂😂😂😂😂

وای خدا چقدر خندیدم

مامانم الان فکر مکنه دیونه شدم

😂😂😂😂😂

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@

مامان بزرگم 83سالشه میگه اون قدیما که کوچیک بوده مامانش میفرسته سرچشمه آب بیاره  مثلا 75سال پیش این حدودا بوده گفت رفتم یهو دیدم یه خانم نشته بود کنار بوته های  کنار چشمه  و هی مثل زنی که میخواد بچه دنیا بیاره زور میزد و گفت فک کردم یکی از همسایه هاست صداش زدم فلانی گفت اصلا نه نگام کرد نه جوابمو داد گفت سر ظهر بودو هیچ کس اون اطراف نبود 

بعدم مامان بزرگم فرار میکنه میره به مامانش میگه اونم میگه  جن بود خیلی ناراحت میشه که بچه رو تنهایی فرستاده بود سرچشمه

😂😂😂😂😂😂 وای خدا چقدر خندیدم مامانم الان فکر مکنه دیونه شدم 😂😂😂😂😂

😆😆😆😆😆😆خیلی باحاله اخه،فک کن یه جن با نیش باز بهت نگا کنه

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔