2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی مسخره کرده ما یه تاپیک داریم هرشب ۱۲ به بعد دربارش صحبت میکنیم خواستی شبا بیا دورهم باشیم

عزیزم منم صدا کن تو‌تاپیکش

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
پیارسال تابستون تو شهرستانمون بودیم نصفه شب بیدارشدم شیر بدم پسرم برگشتم ک بخوابم دیدم از زیر لحاف ش ...

😆😆چه باحال

ببخشید غش کردم از خنده

شوهرم بعضی شبا میخاد منو بترسونه همین کارو میکنه کلی کتک میخوره  نصف شب

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
پیارسال تابستون تو شهرستانمون بودیم نصفه شب بیدارشدم شیر بدم پسرم برگشتم ک بخوابم دیدم از زیر لحاف ش ...

من اینجور موقع ها چراغو روشن میکنم ،شوهرمو بیدار میکنم

نمیتونم بیخیال بشمااا

تلویزیون روشن میکنم تا فکرم منحرف بشه

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
یه بار تنها خابیده بودم یکی محکم زد تو گوشم بعدش به شوهرم گفتم گفت توهمی زدی    

اون خودشوهرت بوده 🤣🤣🤣

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
من و شوهرم هر دو دیدیمش تو جاده کوچک بود بع حالت رکاب زنان از جلومون رد شد عین روح بود

ما هم با خواهرشوهرم خواهرم تو جاده بودیم سفید پوشیده بود از جلومون رد شد افتاد تو دره اول شبیه پیرمردها بود یهو صاف شد قد بلند بعد عرض جاده رو پرید رفت تو دره نمیتونست اونقدر بپره 😩😩😩شما چجوری بود واقعی بود؟ همه میگن الکی بود ولی سه نفر آدم دیدن😖😖😖