2777
2789

بچه ها ما خونمون برای پدرشوهرم بود بعد احتیاج مالی پیدا کرد گفت اینجا میخوام بفروشم بعد براتون یه جای خیلی خوب رهن میکنم بعد که فروخت گفت دیگه ندارم رهن کنم نمیتونم صاحبخونه هم گفت اگه میخواید همینجا بشینید رهنو اجاره پدرشوهرم گفت من پول رهن ندارم خودت ماشینتو بفروش بده رهن هرچی اجارش باشه من میدم، چون تا یکی دوسال قسطامون زیاده شوهرم نمیتونس اجاره بده همین یه پسرم هست، بعد ما ماشینمونو فروختیم دادیم رهن حالا سر سال خونمونه صاحبخونه گفته 700 بذاری رو اجاره، اجارش 400 بود با 700 میشه 1100، حالا پدرشوهرم امروز دیدم بهم گفت آره دیگه کم کم از اینجا پاشید برید خونه عمم بشینید اون 20 ماهی 800 میگه بهتره، عمه شوهرم 2 طبقه خونه داره خودش با مادرش بالا هستن پایین اجارس، یه خونه بزرگ قدیمییییی، که همشم شلوغه همه فامیل اونجان، وقتی داشت میگف داشتم دق میکردم همه بدبختی سر این خونه کشیدیم خب چرا اومدی واسه. پسرت زن گرفتی آخه الکی میگف من همش پشتشم، حالا شوهرمم نبود منم بهش زنگ زدم همرو گفتم شوهرمم قاطی کرد گفت به من ربطی نداره من از اینجا بلند نمیشم خودشون پودر پسری باهم توافق کردن که این خونه رو بفروشه بعدا اجارشو بده چون اول الکی گفت به شوهرم این خون ه برای تو هس دیگه، شوهرمم گفت من بیام میرم میگم خودش باید اجارشو بده من مسخره اینا نیستم از اینور به اونور برم به شوهرم گفتم بگو 200تومنشو خودم میدم گفت من 60 تومن رهن دادم خودش گفته اجارشو میدم باید پاش وایسه، من خودمم اصلا دوست ندارم خونه مامان بزرگش بریم چون اوله بدبختیه 

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

شوهرت کی برنامه داره که روی پای خودش وایسه ایشالا؟؟؟ معلومه وقتی خرجتونو میده براتون تعيين تکلیف میکنه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت کی برنامه داره که روی پای خودش وایسه ایشالا؟؟؟ معلومه وقتی خرجتونو میده براتون تعيين تکلیف میک ...

تا دوسال که قسطاش تموم بشه نمیتونه اجاره بده چون داریم قسطای عروسی رو میدیم همرو خودش داد

این پدر شوهرا موقع خواستگاری قپی میان که ما حمایت میکنیم و ال میکنیم و بل میکنیم بعد عروسی میگن کی گفتیم و کجا گفتیم . پدر شوهر منم همینه. تازه میگه من واسه بچه هام کم نذاشتم . 

چ پدرشوهر خوبی دلم خواست از ما نمیگه خرتون به چند تک پسرم هس

والا برا ما هم کاری نکرد شوهرم فک می‌کرد بهش میخواد خونه بده خودش تمام هزینه های عروسی رو به عهده گرفت کسی کمکش نکرد آخرش باباش 400 تومن تا الان اجاره میداد برا یه سال مگه چقدر شده

این پدر شوهرا موقع خواستگاری قپی میان که ما حمایت میکنیم و ال میکنیم و بل میکنیم بعد عروسی میگن کی گ ...

وای آره منم مسوزم هی میگه ما خیلی کمک بچمون کردیم

تا دوسال که قسطاش تموم بشه نمیتونه اجاره بده چون داریم قسطای عروسی رو میدیم همرو خودش داد

اگه گفته حمایت میکنم بر حسب سلیقه خودش گفته دیگه

الانم سلیقه اش اینه برید خونه عمه خانم

چرا بجای اینکه این همه پول خرج عطینا کنید عروسی بگیرید خودتون خونه رهن نکردین پدرشوهرت عروسی بگیره!؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

چه پر توقع ! به اندازه ی دخل همسرت خرج کن عزیزم ، چشمت به دست دیگران نباشه . وقتی پسرش انقدر بزرگ شده که تونسته ازدواج کنه باید خودش هم بتونه از پس خرجش بر بیاد و پاش رو اندازه گلیمش دراز کنه ! این همه توقع تو این سن ، از پدر و مادر داشتن فقط مختص ایران و چندتا کشور اطرافشه، کاملا طبیعیه که تا اخر عمر هم از دخالت اطرافیان در رنج و عذابن ! مستقل شین حالا با هر چقدر که دارید ! اینجوری برای خودتون زندگی میکنید هیچ وقت هم کسی دخالت تو کارتون نداره

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
وا مگ‌زندگیتو بنا ب کمک پدر شوهر داری ادامه میدی میگی چرا اومد زن گرفت برا پسرش .دیگ وظیفه اون‌نیس خ ...

شوهرم 24 سالشه تازه رفته سرکار تمام هرجای عروسی پای خودش بود چه میدونس بدبخت به امید باباش که میخواد بهش خونه بده، بعدشم اینا همین یه پسر رو دارن با یه دختر کوچیک پولدار هستن دیگه آدم تو زمانی که بچش نیاز داره کمکش نکنن کی کنن؟ 

اگه گفته حمایت میکنم بر حسب سلیقه خودش گفته دیگه الانم سلیقه اش اینه برید خونه عمه خانم چرا بجای ا ...

یعنی چی بر اساس سلیقش گفته . به این کار میگن فریب دادن . با وعده و وعید دختر مردمو گول بزنن بعد بزنن زیرش میشه سلیقه؟