2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده، اه با این پدرشوهرم😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 158 پست

خوشم میاد اینجور وقتا الگوی ما میشه اروپا و آمریکا.اما بقیه وقتا اروپا و آمریکا عنه😑

استارتر به نظر من شما زود ازدواج کردین.ولی خب شده دیگه.

حرفا و صحبتهای گذشته هم فایده نداره.

الان رو همون مبلغ پولی که دستتونه حساب کنید و دنبال جای دیگه بگردید.هرچقدم اصرار کردن خونوادش،شما کار خودتونو بکنید.

اصلا و ابدا هم با خونواده شوهرت بحث نکن.بذار اگه حرفی هست خود شوهرت بزنه

اره دیگه خیلی دوسدارم ببینم جنسیتش چیه یبارخواب پسرمیبینم یباردختریازدهم خردادرفتم سونوغربالگری اول ...

ایشالا عزیزم❤️❤️

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالته؟  عزیزم اونموقع که زن یه تک پسره 24 ساله میشدی باید میفهمیدی شرایطت چجوریه  هیچ ...

عزیزم جسارتا من با بعضی حرف های شما موافقم با بعضی هم نه

درسته که نمیشه از پدر و مادر توقع بیجایی داشت ولی وقتی پدر و مادری میان خواستگاری دختر و خانوادش براساس چیزهایی که میبینن و میشنون تصمیم میگیرن که جواب مثبت بدن یا نه.حالا چه مسائل اخلاقی چه مسائل مالی

شرایط هر خانواده ای فرق میکنه.نمیشه برای همه یه نسخه تجویز کرد.شاید این خانون و خانواده ایشون هم اگر میدونستن دامادشون خونه نداره یا پشتوانه مالی نداره از اول یا جواب مثبت نمیدادن یا با در نظر گیری شرایط ایشون رو همینجوری میپذیرفتن.

به نظر بنده درست نیست که یه قول هایی بدن و بعدا بزنن زیرش

بهتر بوده که از اول میگفتن پسر ما پشتوانه ای نداره

ان شالله خدا به خودتون در دنیا و آخرت عزت بده و کوچولوتون هم به سلامتی به دنیا بیاد 🌸🌼

اللهم عجل لولیک الفرج.خدایا برسان جان جانان مرا.لطفا برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید
عزیزم جسارتا من با بعضی حرف های شما موافقم با بعضی هم نه درسته که نمیشه از پدر و مادر توقع بیجایی د ...

حرفتون کاملا درسته دوست عزیز 

من قطعا منظورم این نبود که پدرشوهر استارتر کار خوبی کرده ولی میگم خانواده ایشون باید متوجه میشدن که بر حسب وعده و وعید نمیشه اعتماد کرد 

وگرنه اینکه آدم بزنه زیر حرفش خیلی بده

ممنون بابت دعای خوبتون❤️😊

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

[QUOTE=93517927]تو ریپلای من اینو نوشتی باهوش! 😐حداقل تاپیک خودتو درست بخون[/QUOTEمتاسفم برای افکارت،متاسفم برای اینهمه بی درکی،تو هنوز درک نکردی تو جز آدمایی هستی که حتی اگه از گشنکی بمیری هزارتا بچه میاری بدون اینکه فکر آیندشو بکنی  وقتی کسی بچه میاره برای همه چیزش مسعول هس چه خونه چه ماشین چه عروسی این وظیفه پدر مادره هیچ فرزندی نامه نفرستاده منو دنیا بیارین 

[QUOTE=93517927]تو ریپلای من اینو نوشتی باهوش! 😐حداقل تاپیک خودتو درست بخون[/QUOTEمتاسفم برای افکار ...

حالا شما از راه برس بعد متاسف باش 

بله افکار من میگه هر فردی زمان ازدواج خودش مسئولیت داره در قبال زندگیش 

اگه پدر و مادر کاری بکنن لطفه نه وظیفه