2777
2789
عنوان

شوهرم گیر داده بچه بیاریم

360 بازدید | 35 پست

از موقعی که دوستم حامله شد این غیرمستقیم یکم اشاره میکرد الان که دوستم زایمان کرده دوسه باره شوهرم گیر داده که بیا ما هم یکی بیاریم

هر چی میگم من تو این اوضاع بچه نمیارم الانم بچه نمیخوام من شرایط مادر شدن ندارم فعلا کوتاه اومده ولی اگه یه بار دیگه بگه یه دعوای درست حسابی می کنم

خواهشا نگید حالا یکی بیار این حرفا همون یکی یه انسان که باید از خودم بزنم تا اون تربیت بشه و من هنوز اونقدر فداکار نیستم و نشدم که بخوام از خودم برای یکی دیگه بزنم حتی اگه بچه ام باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این روزا ؟ خبرا رو دنبال نمیکنه؟ قیمتا رو نمیبینه؟

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

اگر سنتون کمه که مشکلی نیست

ولی دعوا راه ننداز

اونم بچه دوست داره بیان کرده حرف دلشو

الکی زندگی رو به کام خودتون تلخ نکنید

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ماهم که آوردیم همش تو استرس هستیم که آینده اینا چی میشه بچه آوردن تو این شرایط یک خریت خاصی میخواد

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

دقیقا پدر تنها کاری می کنه از نظر مالی هست و از زندگیش هیچ وقت نمیزنه

دقیقا

بی خوابی تربیت مریض داری همه چی همه چی به عهده زن هست

پدر تنها کارش بیاد دو دقیقه بازی کنه باهاش و پوشک بخره و شیرخشک نهایتش

خونه دارین ؟ ماشین دارین؟ هرچی بگذره حوصله کمتر میشه. احتمال داره درمان بخواید طول می کشه

خونه داریم ماشین هم داریم

ولی اینا باشه ینی باید بیارم؟ آمادگی روحی خودم ملاک نیست؟ اهداف خودم به عنوان یک انسان ملاک نیست؟