2777
2789
عنوان

کمبود دوست تو زندگیتون حس میشه؟

491 بازدید | 59 پست

بچه زندگی خوبی دارم خداروشکر شوهر خوب و بدون دخالت خانواده شوهر.خانواده نسبتا خ ب بجز یکی دو مورد میشه گفت بی دغده ام اماکمبود دوست بشدت توی زندگیم حس میشه یه دوست با شخصیت مهربون. اما به دوستی اعتمادی ندارم هرچی ازاطرافم شنیدم نشون از نامردی کردن دوست و رفیق هاست چکار کنم بنظرتون؟چطور بدون دوست و همراز و همدم به زندگیم ادامه بدم گاهی واقعا دلم یه راهنمایی یه روحیه یه همصحبتی دوستانه میخواد میخوام بدونم من فقط اینجوریم؟

چند سالته؟

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا و ابدا

اعتقادی به دوست ندارم 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

ن حق داری منم دوستای مجازی دارم خیلی خوبه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

آره حس میشه ، دوست دارم ولی پایه بیرون با من نیستن و فقط تو دانشگاه میبینمشون چون هر کدوم مشکلات خودشون رو دارن اینجوری نیست که خونه ی همدیگه یا بیرون همو ببینیم خودمم که خواهر و برادر ندارم ، انقدر تنهام که حد نداره 

من ک همه دوستا صمیمیم بهم خیانت کردن یکی یکی از زندگیم انداختمشون بیرون.

ولی دوتا دوست دوران راهنماییمو پیدا کردم ک خیلی خوبن اما ازم دورن یه شهر دیگن نمیتونم باهاشون درستو حسابی در ارتباط باشم.

چندتا دوست معمولیم تو دانشگاه و باشگاه دارم ولی خب مث دوست صمیمی نمیشن.

راستش کمبود دوست ک حس میشه چون هر ادمی نیاز داره واقعا.

ولی کنار اومدم دیگه. درسته باشوهرم خیییلی رفیقم ولی خب دوست لازمه اما مهم نیست. نبودنش بهتره تا اینکه چارتا دوست فیک دور ادم باشن

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎