2777
2789
عنوان

کمبود دوست تو زندگیتون حس میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستی تو متاهلی باید چند تا خانواده شبیه خودتون باشن خانوما با هم دوره داشته باشن خرید برن و گردش بر ...

ببین الان خواهرم چندتا دوست داره که تقریبا مثل همن منظورم سن و تعداد و سن فرزند و باهم جورن باورت نمیشه یه مشکلی واسش پیش اومد تک تک اومدن خیلب خوبن ولی من شانس دوست ندارم یا میخوان همش خونم باشن و بیرون باشیم که خب زیاد دوست ندارم شکل رفیق بازی به خودش بگیره بیشتر مجازی رو ترجیح میدم تا شناخت کافی چون از دوستی ها چیزای خوبی نمیشنوم ولی همین دوست مجازیشم که گاهی میبینم از احوال هم باخبرن ندارم فکر میکنم فقط من اینجوریم

یبارم که با یکی دوست شدم دعوتشکردم خونمون همش بچش پسرمو میزد و خودشم عین خیالش نبود تو دیدار اول جلو شوهرم قشنگ به پسرش شیر میدادگوشه ی شالش رو مینداخت رو خودش که هی میرفت کنار زیاد دوست ندارم دوستیم به این چیزا کشیده شه که شوهرامون وارد این ارتباط بشن کلا شانس دوست ندارم

منم همینجوریم از دوستای صمیمیم دور شدم بعد ازذواج

الان دوستای معمولی دارم اما دلم ی دوستی عمیق میخواد

کسیکه ی وقتایی باهاش صادقانه حرف بزنم و رازم پیشش بمونه

و خداوند سر را آفرید، تا روی گردن باشد... نه در زندگی مردم... 

منم مثل تو

.. 

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
 ببین الان خواهرم چندتا دوست داره که تقریبا مثل همن منظورم سن و تعداد و سن فرزند و باهم جورن با ...

چقد شبیهیم

دوستای منم بیشتر میان خونه ام با بچه هاشون و کلی بریز بپاش میشه

اما گاهی ک من میخوام برم همش بهونه میارن😥😑

و باز فرداش میان خونه ام 

کلااااااااااا اعتقادی به دوست ندارم اصلاااا.تنهایی با آرامش رو به هیجان پر از استرس (بهم خیانت نکنه ...

منو هم از همین چیزاش میترسونن خودمم تجربه های خوبی ندارم ولی خب مگه میشه دوست خوب پیدا نشه؟باودت نمیشه انواع تجربه های بد رو توی دوستی دارم هرکی دیگه بود قیدسو میزد ولی خب دلم میگه حتما یه روز پیدا میکنی چطور تنها زندگی میکنی

حومه تهرانم خیلییی اهل بیرون نیستم مثلا مثل دوستا چندبار در هفته بیرونن ولی خب خیلی دوست دارم یه دوس ...

سمت پاکدشت نیستی؟ 

منو هم از همین چیزاش میترسونن خودمم تجربه های خوبی ندارم ولی خب مگه میشه دوست خوب پیدا نشه؟باودت نمی ...

خیلی ها سعی کردن باهام ارتباط برقرار  کنن ولی من اصلا رو ندادم کلا حال و حوصله مشکلات رو ندارم و کلاااااااااا وقتم پره

لطفا برای سلامتی  نی نیم یه صلوات بفرست 
چقد شبیهیم دوستای منم بیشتر میان خونه ام با بچه هاشون و کلی بریز بپاش میشه اما گاهی ک من میخوام بر ...

یکی که اینجوری بودعذاب میکشیدم بچش پسدمو میزد خودشم اونجوری.یکی دیگه فقط میگفت بیایم خونت وقتی مشکل داشتم اصلا نبود فقط میخواست یجا بره با گوشیش ور بره و ازش پذیرایی کنن نه حرفی نه چیزی یکی دیگه سماره شوهرمو از گوشیم برداشته بود بهش پیام داده بود یکی هم فقط پول و شار ژ قرض میخواست هیچوقتم پس نداد و خطشو عوض کرد مییبنی چه خوش شانسم