2777
2789
عنوان

کمبود دوست تو زندگیتون حس میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 59 پست
یکی که اینجوری بودعذاب میکشیدم بچش پسدمو میزد خودشم اونجوری.یکی دیگه فقط میگفت بیایم خونت وقتی مشکل ...

باور کن منم این کارا رو کشیدم البته ب جز اون شماره گوشی دراوردنشون

بیرون بریم حساب کنم

بیان خونه ام کیک بپزم و تنقلات بگیرم برا یکیشون حتی واضح میگفت دوست قبلیم کابینتامو از تنقلات پر میکرده... 

یا یکیشون میگفت برام قلیون بذار

بخدا از رو غریبی و تنهایی باورت میشه تحمل میکردم

گاهی شوهرم از سرکار میومد باز اینا نمیرفتن 

اصلا ی وضعی داشتم

غربت خیلی بده

و خداوند سر را آفرید، تا روی گردن باشد... نه در زندگی مردم... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم سمت اندیشه ام

یکی از دوستا دانشگاهم اونجاست

با جاری هاش هستن همیشه با همن

دختردایی م هم اونجاست

باور کن منم این کارا رو کشیدم البته ب جز اون شماره گوشی دراوردنشون بیرون بریم حساب کنم بیان خونه ا ...

قلیون گذاشتن تو تنهایی و جمع دوستانه در برابر کاراشون هیچه.اینهمه دور و اطارفم میبینم از حال هم باخبر پیگیر مشکلات هم هستن نگران هم هستن دلسوزن اما خودم هیچوقت شانسشو نداشتم.من از دوستی هایی که پا به پای مجردا و بی بچه ها باید بیرون بری هر هر کر کر و سبک بازی داشته باشی تو خیابون یا جلوی شوهرای همدیگه بریم واقعا خوشم ولی انگار دوستی الان یعنی همین ها😕

قلیون گذاشتن تو تنهایی و جمع دوستانه در برابر کاراشون هیچه.اینهمه دور و اطارفم میبینم از حال هم باخب ...

منم با به پسر دوسال و نیمه که اهل بازی و بازیگوشیه مطمئنا بیرون رفتن ها و این مدل کارا واسم سخت بود

و اینکه من مذهبیم و واقعا اون مدل خندیدن ها و نخ دادن هاشون ب پسرای غریبه با اینکه متاهل بودن و حتی نوع تیپ زدن باعث شد کم کم روابطمو باهاشون کم کنم

چون حوصله ی درگیری نداشتم

باور کن منم این کارا رو کشیدم البته ب جز اون شماره گوشی دراوردنشون بیرون بریم حساب کنم بیان خونه ا ...

اگه سو استفاده نباشه چه ایرادی داره دوست خواهرم حتی یبار سبزی قورمه سرخ کرده بود براش اورده بود باز خواهرم براش یه چیز دیگه گرفته بود برده بود دوستی یعنی همین چیزا یعنی حمایت ها و مهربونی های بی چشم داشت گاها دیداری گاها مجازی که اونم میتونه خوب باشه ولی خب شناخت سخت تره از طرفی هم دردسراش کمتره ولی من با هرکی مجازیشم دوست میشم با صمیمیت نمیرسم دلم برای دوستای دبیرستانم تنگ شده برای اون روزایی که یه اتفاقاتی از زندگیمو خودمم فراموش میکردم ولی اونا پیگیری میکردن برای حمایتای خواهرانه و راهنمایی هایی که واسه همدیگه داشتیم چه خوبه اونایی که اینجور دوستارو دارن

اگه سو استفاده نباشه چه ایرادی داره دوست خواهرم حتی یبار سبزی قورمه سرخ کرده بود براش اورده بود باز ...

باور کن من از ابلیمو گرفته تا کیک تا حتی غذا واس دوستام میدادم

اما در عین ناباوری ی بار یه ناراحتی بررگ برام پیش اومد و واقعا نیاز ب همدم داشتم اما صمیمی ترینشون حتی حوصله ندلشت باهام همدردی کنه و راهی جلو پام بذاره

خیلی دوران سختی بود

ولی هنوزم با دوست دوران دبیرستانم همه چیز همو میدونیم و خیلی صمیمی هستیم با اینکه خیلی از هم دوریم

منم با به پسر دوسال و نیمه که اهل بازی و بازیگوشیه مطمئنا بیرون رفتن ها و این مدل کارا واسم سخت بود ...

منم خوشم نمیاد از این چیزا زیاد مذهبی نیستم ولی هرچیزی رو در حد عرف دوست دارم از سبک بازی تو خیابون و رستوران خوشم نمیاد یکی از دوستام اما انتظار داشت مدام سفره خونه و پارک و کافی شاپ باشبم خودش بچه نداشت واضح تربگم دنبال یه دوستی مادرانه ام یه کسی که ارزش هام که همسرم و بچه ام هستش برای اون هم همین باشه ولی مثل اینکه فقط تو فیلماس

باور کن من از ابلیمو گرفته تا کیک تا حتی غذا واس دوستام میدادم اما در عین ناباوری ی بار یه ناراحتی ...

خیلی خوبه قدرشونو بدون کاش منم دوستای دبیرستانمو داشتم.همین که دورین خیلی بهتره ادم سالی یبار دوستشو ببینه بقیه سال مجازی باشن خیلی بهتره تا خاله زنک بازی های هر روز و سبزی پاک کردن خونه همدیگه😑 

منم خوشم نمیاد از این چیزا زیاد مذهبی نیستم ولی هرچیزی رو در حد عرف دوست دارم از سبک بازی تو خیابون ...

بله منم معتقدم ی چیزایی باید حدوحدودش رعایت بشه

از عرف ک خارج بشه ازاردهندس مخصوصا برای متاهلا

شدیدا اصن دوستی ندارم همه تلفنی از هم خبر داریم

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊