یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
اخه طلامو میخوام بفروشم..همونجا طلای دست دو بردارم.. اینحوری هم فرقی نداره؟؟ فک کنم داره ها...
نه نداره
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فک کنم حدودا ۴۷ ۴۸ گرم..دقیق یادم نیس عزیزم.ولی همین حدود باید باشه..
اها ممنون
مبارکتون باشه به شادی استفاده کنین
یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
نسبت نزدیکی باهامون دارن... ولی بهرحال ما تابحال هر ریسکی کردیم به بن بست خوردیم، حتی یکبار یک عالمه ...
فدات شم منم از اقوام نزدیکم هستن اگه اینجوری بود الان میلیاردری سود میکردن ولی نظر شما محترم شاید درست بگین
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه