2777
2789
هر بژی کورد  کوردی کوه ن؟

ایلام عزیزم 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
اخه طلامو میخوام بفروشم..همونجا طلای دست دو بردارم.. اینحوری هم فرقی نداره؟؟ فک کنم داره ها...

نه نداره

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من میدونستم گرون میشه....بعد هم رفتم بفروشم طلا فروشها خیلی اصرار کردن نگه دارم خدایش دو تا طلا فروش ...

من اونموقع طلاهایی که دوسشون نداشتم فروختم اماالان دوسشون دارم !!!!!

باهرکی مثل خودش   
فک کنم حدودا ۴۷ ۴۸ گرم..دقیق یادم نیس عزیزم.ولی همین حدود باید باشه..

اها ممنون 

مبارکتون باشه به شادی استفاده کنین 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
حتما این ریسک رو بکن

گفتم که خریدیم دیگه! ما با سرمایه مون گرمی ۴۶۵ خریدیم و الان داره روز به روز میاد پایین😂

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
نسبت نزدیکی باهامون دارن... ولی بهرحال ما تابحال هر ریسکی کردیم به بن بست خوردیم، حتی یکبار یک عالمه ...

فدات شم منم از اقوام نزدیکم هستن اگه اینجوری بود الان میلیاردری سود میکردن ولی نظر شما محترم شاید درست بگین

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
کورد کجایی؟منم کوردم

ایلام 

من اونموقع طلاهایی که دوسشون نداشتم فروختم اماالان دوسشون دارم !!!!!

آدم باید طلا رو هرچه هم زشته دوست داشته باشه...منم سرویسم رو دوست نداشتم. یا حتی النگوها رو ....ولی هیچ وقت عوض نکردم