2777
2789
اونا که اره بعضی چیزا خیلی تابلو میزنه ولی مثالایی ک زدم اگه خونده باشی باید متوجه شده باشی منظورم د ...

خب الان یعنی بخاطر توی طلا طلا نخریم عزیزم؟😅

خدایا شکرت♡
خب الان یعنی بخاطر توی طلا طلا نخریم عزیزم؟😅

عزیزم مگه تو ی تاپیک همه صحبتا فقط محور یا جواب عنوان تاپیکه ی سری حرفا پیش میاد وگرنه من نه خدام نه سیاست مدار من ی کلمه گفتم بخر یا نخر من بحث سر طلای دست دوم شد تا اینجا پیش اومد اگه شما ناراحت شدی من نمیدونم دیگه چی بگم

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شب خوبی داشته باشی استارتر عزیز

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
از چ زاویه قشنگ و متفاوتی نگاه کردی..واقعا ممنون همسر منم به سختی تونست تهیه کنه این مبلغ رو....واق ...

خداروشکر عزیزم سفیدبخت بشی ودرکنارهمسرمحترم زندگی شاد وزیبایی داشته باشین.منم سخت اعتقاددارم که خداخودش کمک میکنه وحواسش هست اماواقعن شرایط روانی سختی برجامعه وخانواده ها حاکمه..من خودم متاهلم ولی جوونارومیبینم که باحسرت وناامیدی به ازدواج نگاه میکنن واقعن دلم میشکنه...ان شالله همه جوونای ایران خوشبخت بشن وبه آرزوهای قشنگشون برسن.امین.

نه عزیزم طلای آب شده زیاد اعتباری بهش نیست چون ممکنه قاطی داشته باشه و ما تشخیص نمیدیم و هرجایی جز ا ...

ببخشید بعد چجوری اون طلا شکسته رو میفروشی ..طلا فروش فاکتور میده؟/هر طلایی فروشی بریم ازمون میخره ..یا فقط همونی ک ازش خریدیم برمیداره؟

آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید
خداروشکر عزیزم سفیدبخت بشی ودرکنارهمسرمحترم زندگی شاد وزیبایی داشته باشین.منم سخت اعتقاددارم که خداخ ...

ممنون عزیزم.همچنین شما..الهی که همیشه بخندی و به چه کنم چه کنم روزگار نیفتی..

😊😊
ببخشید بعد چجوری اون طلا شکسته رو میفروشی ..طلا فروش فاکتور میده؟/هر طلایی فروشی بریم ازمون میخره .. ...

اره عزیزم فاکتور میده و همه جا میخرن ازت...ولی طلای آب شده رو همه جا نمیخرن فقط همونجایی که خریدی برمیداره اغلب

خدایا شکرت♡