2777
2789
وااای ی خاطر خواه داشتم کرد بود قبول نکردم عجب اشتباهی کردم😂😂😂

چطور دلت اومد به پسر کرد نه بگی 😔😔😔

اشکال نداره ایشالا دفعه بعد 😁😁

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
عزیزم به اونام اعتباری نیست چون گاهی سر خود طلافروشام کلاه میره و طلای تقلبی نو بهشون میندازن اینار ...

نه عزیزم اینجورم نیست از آدم خبره بگیری و قدیمی... بعد یه دستگاهی دارن مشخص میکنه...وگرنه کاسبی راه ننداختن که بدل بخرن...خیلی زرنگن 

خدایا شکرت♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم منم از اقوام نزدیکم هستن اگه اینجوری بود الان میلیاردری سود میکردن ولی نظر شما محترم شاید در ...

الخیر فیما وقع... حرف شما واقعا منطقی به نظر میاد عزیزم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
وای نگووووو...ما دو هفته پیش سرویس خریدیم..همسرم‌بشنوه خیلی ناراحت میشه😔😔

عزیزم خداروشکر که تونستین بخرین مبارکشون باشه  انشالله بادل خوش ازش استفاده کنی وهیچ وقت لازم نشه بفروشی که غصه پایین اومدنشو بخوری...امامن امیدوارم بیادپایین میدونی چقدجوون توارزوی ازدواجن که حتی یه حلقه ساده براشون شده حسرت...خداخودش به همه رحم کنه

حالا به نظرتون طلا بفروشی برا ماشین ضرر نیست 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
نه عزیزم اینجورم نیست از آدم خبره بگیری و قدیمی... بعد یه دستگاهی دارن مشخص میکنه...وگرنه کاسبی راه ...

حتی ادم خبره و قدیمیش هم گول خورده و میخوره هر کاری ریسک و اشتباه و تقلبو اینارو داره خیالت راحت

ی مدت یادتونه سرویس بود با اسم کارتیه؟

توش مس بود ک تا اب نمیکردن معلوم نمیشد 

یا ی مدت توی النگوهای تو خالی شیشه پودر شده بود و ...

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
آدم باید طلا رو هرچه هم زشته دوست داشته باشه...منم سرویسم رو دوست نداشتم. یا حتی النگوها رو ....ولی ...

اگه خداخواست وخریدم قول میدم دوسشون داشته باشم اینقدقیافه گرفتم همسرم ازطلافروختن بدش میومد حتی عوضم نمیزاشتکنم میگفت پول بیاددستم یکی دیگه میگریم منه خنگ مجبور کردم  

باهرکی مثل خودش   
عزیزم خداروشکر که تونستین بخرین مبارکشون باشه  انشالله بادل خوش ازش استفاده کنی وهیچ وقت لازم ن ...

از چ زاویه قشنگ و متفاوتی نگاه کردی..واقعا ممنون

همسر منم به سختی تونست تهیه کنه این مبلغ رو....واقعا شرایط سختی شده.

ولی ی چیزی بگم روزی که اومد خواستگاری حتی فک نمیکردیم بشه حلقه خرید...ولی استارت ازدواجمون که زده شد واقعا هزینه هاش جور شد...خدا خیلی هوای جوونارو داره.با اینکه همسرم تا اینجاش حتی هزار تومن خونوادش کمکش نکردن ولی خدا از یه جاهای میرسونه من و همسزم شوکه میشیم..چ جوری شد اخه..از کجا...هنوزم باورش سخته که چ جوری به اینجا رسیدیم..

فقط خدا..توکل بر خدا...

الهی همه جوونا به ارامش دلشون برسن..امین

😊😊
نه عزیزم اینجورم نیست از آدم خبره بگیری و قدیمی... بعد یه دستگاهی دارن مشخص میکنه...وگرنه کاسبی راه ...

دستگاه نیست ک تو طلا فروشی ی سنگ محک دارن و ی قطره ک برای سنجش عیاره اونم فقط میشه قسمت روی طلارو تست کرد نه وسطشو حتی

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
حتی ادم خبره و قدیمیش هم گول خورده و میخوره هر کاری ریسک و اشتباه و تقلبو اینارو داره خیالت راحت ی ...

نه من نشنیدم ولی درست میگی اما من از آشنا میگیرم تا حالا همچین موردی برام پیش نیومده ...حتی یه بار خودم پشت بیخ گوشیمو گم شده بدل انداخته بودم یادم نبود برا فروش اون بدل انداختم سریع با یه نگاه گفت این که بدله بقیشو حساب کرد😅

خدایا شکرت♡
اگه خداخواست وخریدم قول میدم دوسشون داشته باشم اینقدقیافه گرفتم همسرم ازطلافروختن بدش میومد حتی عوضم ...

حالا بازم دیر نیست انشالله برای آینده خودت و بچه ت درس میشه ....که طلا نفروشی فقط اضافه کنی....یه زن عمو دارم....اگه از طلاها بدش بیاد یا خسته شه ...عوض نمیکنه؟....اونا رو داره....باز می ره یکی دیگه میخره.....من مجبور شدم ....بفروشم کاریش هم نمی شد کرد...کسی بهمون پول قرضی نمی داد....ولی به زور ۷۰ گرمش رو نگه داشتم

دستگاه نیست ک تو طلا فروشی ی سنگ محک دارن و ی قطره ک برای سنجش عیاره اونم فقط میشه قسمت روی طلارو تس ...

نمیدونم ولی یه برلیان بردم که با یه وسیله ای تستش کرد...به هر حال از جایی خرید میکنم صد در صد اطمینان دارم وگرنه ریسک‌نمیکنم بدل بخرم 

خدایا شکرت♡
نه من نشنیدم ولی درست میگی اما من از آشنا میگیرم تا حالا همچین موردی برام پیش نیومده ...حتی یه بار خ ...

اونا که اره بعضی چیزا خیلی تابلو میزنه ولی مثالایی ک زدم اگه خونده باشی باید متوجه شده باشی منظورم داخل طلاست 

ولی من در مورد برلیان اطلاعی ندارم واقعا البته اونم خیلیا از روی ظاهر میفهمن