2777
2789
ان شالله بتونیم بخریم خیلی ناراحتم اون موقع قراربود سه ماه بعدش بخرم وگرنه سرویسمو نمیفروختم گفتم می ...

من میدونستم گرون میشه....بعد هم رفتم بفروشم طلا فروشها خیلی اصرار کردن نگه دارم خدایش دو تا طلا فروش نامردی نکردن گفتن...اما بقیه شون نه....گفتم مجبورم چک داره شوهرم

ما که یکماه پیش با دو سه تا از اقوام طلاساز و طلافروشمون مشورت کردیم گفتن اوایل تیر بالا میره! برای ...

عزیزم خود طلافروشاهم صد در صد نمیدونن پس اعتماد نکن اگه میدونستن تا گرون میشد خودشون میفروختن ک تو ارزونی بخرن پس اعتباری نیست

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا من رفتم اکثرا داشتن 

اگه بدونن بازرسا پلمپ میکنن مغازرو

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
ان شالله بتونیم بخریم خیلی ناراحتم اون موقع قراربود سه ماه بعدش بخرم وگرنه سرویسمو نمیفروختم گفتم می ...

دقیقا منم سرویسمو فروختم گفتم میخرم اما اینقد رف بالا نتونستم خداکنه بیاد پایین

طلای نشکسته بدون اجرت رو چطور میفروشن؟ من اینجا سوال کردم گفتن فقط ۷ درصد سود میگیرن مالیات و اجرت ن ...

اره سود میگیرن یه درصدی ولی متفاوته من گرفتم بی اجرت ولی ۴ درصد سود 

خدایا شکرت♡
ماشاالله  مگه چه قدره کلا که صد گرمشو میخوای بفروشی؟

ما کرد هستیم و رسم داریم برای عروس طلا زیاد بخریم 

سیصد گرم طلا خریدیم اون موقع الان میخوایم ماشین بخریم یه مقدار پول کم اوردیم  گفتیم فعلا اینارو بفروشیم 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
عزیزم خود طلافروشاهم صد در صد نمیدونن پس اعتماد نکن اگه میدونستن تا گرون میشد خودشون میفروختن ک تو ا ...

نسبت نزدیکی باهامون دارن... ولی بهرحال ما تابحال هر ریسکی کردیم به بن بست خوردیم، حتی یکبار یک عالمه کاغذ باطله داشتیم قصد فروش کردیم یهو کاغذ در عرض دو سه روز از کیلویی ۱۹۰۰ تومن به ۶۰۰ تومن رسید!!! الانم گفتیم روی طلا ریسک کنیم شاید بیاد پایین ملت راحت شن😂 تا این حد فداکاریم ما🤣🤣🤣

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
عیب نداره واقعا الان که بدهکار مردم نیستی فکرت راحت نیست؟ اونجوری طرف هم میگفت ما تو ارزونی اینقد پ ...

اخه بافکراینکه سه ماه بعدش میخرم وجدیدترشو فروختم وگرنه فکردیگه ای میکردیم الان اینقدگرون شده که دیگه نمیتونم خودشو بخرم چه برشه بهترشو 

گرچه حرف شمام درسه ولی خیلی ناراحتم

باهرکی مثل خودش   
دقیقا من سرویس خریدم..گرمی ۵۸۰ افتاد واسم..

سرویستون چند گرم بود عزیزم 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
نه عزیزم طلای آب شده زیاد اعتباری بهش نیست چون ممکنه قاطی داشته باشه و ما تشخیص نمیدیم و هرجایی جز ا ...

عزیزم به اونام اعتباری نیست چون گاهی سر خود طلافروشام کلاه میره و طلای تقلبی نو بهشون میندازن

اینارو نمیگم ک مثلا بگم حرفت اشتباهه یا هرچی فقط میگم که بدونین