2777
2789
همسر من به شدت این اخبار رو پیگیری میکنه میگفت که خیلی میاد پایین

تجربه نشون داده توي ايران قيمت پايين نمياد بلكه يه مدت بيشتر از حد انتطار ميبرنش بالا بعد روي قيمت موردنظرشون ثابتش ميكنن طلام نهايت بشه ٣٨٠ اونم اگه بشه ديگه با اين تورم پايين تر نمياد وقتي بايين ترين نقطه تهران خونه سده متري ١٠ ميليون يعني قيمه ها رو ريختن تو ماستا فعلا هم بايد همينو بخوريم!!!!!!

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عیب نداره عزیزم برا استفاده خریدی لذتشو ببر  

اون گرمی ۴۰۹ تمنی که میگید مال طلای خامه اون طلایی که تو کارگاه طلاسازی به النگو وانگشتر و...تبدیلش میکنن الان طلا  اصلش گرمی۴۵۰‌تمنه البته شاید یه طلای انتخاب کنی اجرت داشته باشه گرمی تا۵۰۰بره!

وای نگووووو...ما دو هفته پیش سرویس خریدیم..همسرم‌بشنوه خیلی ناراحت میشه😔😔

بله قراره بباد پایین . منم میخوام چند جفت النگو بگیرم شوهرم گفت فعلا صبر کن

خداوندا، خداوندا قرارم باش و یارم باشجهان تاریکی محض است، می‌ترسم کنارم باش        خدایا جگرگوشه هامو به خودت می سپارم🙏🙏
اون گرمی ۴۰۹ تمنی که میگید مال طلای خامه اون طلایی که تو کارگاه طلاسازی به النگو وانگشتر و...تبدیلش ...

من طلا شکسته میخرم برا پس انداز همیشه قیمتش دقیقا قیمت روزه حتی هزار تومنم اضافه ازم نمیگیرن

خدایا شکرت♡
ماهم رو ۴۵۸ خریدیم من دارم سکته میکنم اعصابم داغونخ نه اومده پایین برا اونا.میگفتم کاش عجله نمیکردم ...

نگران نباش توي ايران هر چندسال يكبار طلا يهو مقطعي ميره بالا اونموقع بفروشبدش مثلا ممكنه ٤//٥ سال ديگه دوباره خيلي تغيير كنه

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد
خونه ده سال راکت بود تا ما رفتیم مشاور املاک وپولمون رو به هزار زور اماده کردیم یدفعه قیمت خونه بالا ...

دقیقا شرایط منو داری گلم.

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃