ما که یکماه پیش با دو سه تا از اقوام طلاساز و طلافروشمون مشورت کردیم گفتن اوایل تیر بالا میره! برای ...
عزیزم خود طلافروشاهم صد در صد نمیدونن پس اعتماد نکن اگه میدونستن تا گرون میشد خودشون میفروختن ک تو ارزونی بخرن پس اعتباری نیست
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
ماشاالله مگه چه قدره کلا که صد گرمشو میخوای بفروشی؟
ما کرد هستیم و رسم داریم برای عروس طلا زیاد بخریم
سیصد گرم طلا خریدیم اون موقع الان میخوایم ماشین بخریم یه مقدار پول کم اوردیم گفتیم فعلا اینارو بفروشیم
یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
عزیزم خود طلافروشاهم صد در صد نمیدونن پس اعتماد نکن اگه میدونستن تا گرون میشد خودشون میفروختن ک تو ا ...
نسبت نزدیکی باهامون دارن... ولی بهرحال ما تابحال هر ریسکی کردیم به بن بست خوردیم، حتی یکبار یک عالمه کاغذ باطله داشتیم قصد فروش کردیم یهو کاغذ در عرض دو سه روز از کیلویی ۱۹۰۰ تومن به ۶۰۰ تومن رسید!!! الانم گفتیم روی طلا ریسک کنیم شاید بیاد پایین ملت راحت شن😂 تا این حد فداکاریم ما🤣🤣🤣
از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
نه عزیزم طلای آب شده زیاد اعتباری بهش نیست چون ممکنه قاطی داشته باشه و ما تشخیص نمیدیم و هرجایی جز ا ...
عزیزم به اونام اعتباری نیست چون گاهی سر خود طلافروشام کلاه میره و طلای تقلبی نو بهشون میندازن
اینارو نمیگم ک مثلا بگم حرفت اشتباهه یا هرچی فقط میگم که بدونین